Hva er WordPress Themes og Plugins og hvorfor er de viktige? - Tenk Digitalt
hvordan du kan øke din kundekrets fra 300 til 32.000

Hva er WordPress Themes og Plugins og hvorfor er de viktige?

Det viktigste valget du tar når du skal skape ditt WordPress nettsted på egenhånd, er hvilken designmal (theme) du skal bruke. Etter det kommer valg av plugins som kan ta nettstedet ditt til neste nivå av funksjonalitet. Her kan du lese mer  om hva designmaler og plugins er, og hvorfor de er så viktige for ditt WordPress nettsted.

Themes er maler for design og grunnleggende funksjonalitet

Themes er ferdige designmaler som definerer hvordan dine sider kommer til å se ut på nett. Designmalene definerer alt fra hvordan navigasjonen på sidene dine fungerer, til design, fonter som blir brukt og farger.

Det er tusenvis av gratis themes og så kalte «premium» themes, som er designmaler du må betale for å bruke. Noen themes er laget for generelle nettsider, mens andre themes er tilpasset spesielle sektorer eller nisjer.

Avhengig av behov bruker de forskjellige designmalene ulike virkemidler for å skape gode brukeropplevelser.

Plugins gir nettstedet ditt ytterligere funksjonalitet

Plugins er ferdig designede kodelinjer som du kan installere for å gjøre forskjellige oppgaver på din side.

Med plugins får du et stort spekter av funksjoner. Populære plugin er SEO (Search Engine Optimization), sosial deling, (deleknapper, for eksempel Facebook, Twitter og LinkedIn) spamfiltere, verktøy for å øke nettsidens hastighet og e-handel.

Hvorfor er WordPress themes og plugins viktige?

Å velge riktig designmal er det viktigste valget du tar når du skal skape ditt nettsted. Themet du velger er det som avgjør hvordan ditt nettsted skal fungere og er betemmende for ditt nettsteds utseende.

Det er ikke like skummelt som det kanskje kan høres ut: Har du valgt riktig Webhotell for ditt nettsted kan du nemlig forandre designmal når du selv skulle ønske det. Men det sparer deg for mye tid å undersøke litt slik at du velger en designmal som passer for ditt formål fra starten av.

Plugins er programmer som sørger for de funksjonene du vil at dine brukere skal ha på din nettside. Uten dem vil siden din kun bestå av innhold og presentasjon. Ved å bruke riktige plugins skaper du den gode brukeropplevelsen og gjør det lettere for deg å drive nettstedet ditt.

En av fordelene med med WordPress fra Tenk Digitalt AS er at du kan velge fritt hvilke plugins du vil bruke på din nettside.Dette gjør at dine sider kan fungere slik du vil. Du har også friheten til å velge de premium designmalene du selv bruke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Del denne artikkelen

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp
Jan Sollid Storehaug

Jan Sollid Storehaug

Daglig leder i Tenk Digitalt AS og foredragsholder. Jan har et stort engasjement for entreprenørskap og hvordan nye teknologier utfordrer oss og skaper nye muligheter. Les mer om Jans foredrag på Storehaug.no Send gjerne en epost til [email protected] eller ring 97512077 for en hyggelig prat!

Vi kan hjelpe deg med:

CTA-contact-us-new.png

Digital strategi

Tenk Digitalt kan hjelpe din bedrift å lage en praktisk plan for digital kommunikasjon og markedsføring. Vi diskuterer din digitale strategi og undersøker dine konkurrenter. Deretter kommer vi med konkrete forslag til forbedringer.

landingpage

Nettsider som virker

Har du nettsider som er godt egnet for digital markedsføring? Vi kan undersøke hvor godt nettstedet virker. Få en gratis vurdering av dine nettsider med konkrete forslag til forbedringer. Små endringer kan gi store resultater!

homepage-seo

Synlighet

Hvordan driver du trafikk til nettsidene dine? Tenk Digitalt kan lage innhold, optimalisere for søk, samt drive trafikk med sosiale medier, e-post og andre kanaler. Effektive nettsider gir mange besøk som konverteres til salg.

Jan Sollid Storehaug markedsføring i sosiale medier

Verdivurdering

Tenk Digitalt bistår gründere eller styrer som vurderer salg av sin virksomhet. Vi hjelper deg med riktig kommunikasjon mot din målgruppe. Første steg er å gjennomføre en grundig verdivurdering av din virksomhet..

Se hvordan trafikken stiger med en blogg

Finne investorer

Vi har oversikt over alle norske investorer og vet hvilke bransjer og hvilke investeringsfaser de er interessert i. Vi kan bistå ved små og store kapitalutvidelser og har deltatt i mange suksessrike norske og internasjonale emisjoner.

analysis-brainstorming-business-1571699

Aksjonærportal

Ønsker du å forbedre kommunikasjonen med dine aksjonærer? Vår aksjonærportal har BankID login for aksjonærer og styre. Løsningen kan brukes ved kapitalutvidelser og oppdaterer aksjonærregisteret med ett klikk.

Oppsummering av ukens digitale nyheter

Motta ukens mest interessante digitale nyheter direkte i innboksen helt gratis! Din e-postadresse er trygg hos oss – og du kan selvfølgelig melde deg av når som helst.

Les de siste digitale nyhetene

Vi gir deg gratis ukens viktigste digitale nyhetene fra norske nettsider som skriver om teknologi, digital markedsføring, gründerstoff, sosiale medier og søkemotorer.

Del denne artikkelen

Ta kontakt

Tenk Digitalt hjelper deg med din digitale strategi, nettsider som konverterer til salg og økt trafikk til dine nettsider. Vi kan også bistå med verdivurdering av din bedrift og bistand til å finne nye aksjonærer. Ta kontakt i dag for en uforpliktende samtale!