Digital strategi - Tenk Digitalt

Digital strategi

Øk dine salg med en solid digital strategi

Vi styrker din virksomhet med en skreddersydd digital strategi som øker rekkevidde og konverteringer.

La oss utvikle en digital strategi for suksess

Vår tilnærming til digital strategi

Optimalisert digital tilstedeværelse

En skreddersydd digital strategi som speiler dine unike forretningsmål vil forvandle din tilstedeværelse på internett. Vi optimaliserer dine digitale kanaler for å øke din rekkevidde, engasjere flere kunder og drive konverteringer.

Ved å integrere nye teknologier og det siste innen dataanalyse, sikrer vi at alle dine salgsprosesser samkjøres og at alle dine grep på digitale flater følger vår formel for effektiv markedsføring og bedriftsutvikling på nett.
Økt salg og kundekrets
Solid merkevarebygging
Kostnadseffektiv markedsføring

Prøv vår fremgangsmåte

Vår metode er skapt for vekst

Vi har utviklet en fem-stegs prosess for optimalisering av digitale strategier som har hjulpet våre kunder til suksess

Steg 1:

Analyse og målsetting

En god digital strategi starter med god innsikt: Vi kartlegger din digitale posisjon og hjelper deg med å sette realistiske mål. Vår grundige analyse avdekker ditt potensial og legger grunnlaget for å tilpasse og optimalisere strategien, basert på trafikk og konverteringsrater.

Steg 2:

Maksimal synlighet

Vi sørger for at din kundegruppe blir oppmerksomme på hva du tilbyr. Dette oppnår vi ved å øke din synlighet i søkemotorer og på sosiale medier, og effektivt fange målgruppens oppmerksomhet i den avgjørende første fasen av kjøpsprosessen.

Steg 3:

Overbevisende Innhold

Styrket autoritet er essensielt for enhver digital strategi. Overbevis potensielle kunder med innhold som demonstrerer kompetanse og kvalitet. Vår innholdsmarkedsføring vil styrke din posisjon og tiltrekke kvalitetstrafikk.

Steg 4:

Økte Konverteringer

Vi optimaliserer ditt nettsted slik at en større del av trafikken gir gode leads eller salg. Gjennom nøye utformede landingssider, nedlastbart innhold, nyhetsbrev og målrettet innholdsproduksjon øker vi konverteringsratene og fremmer vekst.

Steg 5:

Engasjer kunder

Vår digitale strategi fokuserer på å gjøre dine kunder til bedriftens ambassadører. Vi bistår med å utvikle effektive strategier for kundelojalitet, håndtering av kundeanmeldelser og sosialt engasjement, alt for å bygge sterke og varige kunderelasjoner.

Konverterer besøkende til lojale kunder

Vi engasjerer din målgruppe

Vår digitale strategi er designet for å tiltrekke og holde på oppmerksomheten til din ideelle kundegruppe.

I hjertet av enhver vellykket Google Ads-kampanje ligger kraftfullt og målrettet innhold. Ved å kombinere innsikt fra markedsanalyse med vår kreative ekspertise, utvikler vi annonseringsinnhold som resonnerer med din målgruppe.

Ta kontakt for å finne ut hvordan din digitale strategi kan justeres for økt kundetrafikk og større omsetning.

Merkevarebygging

Bygg en merkevare som huskes

Merkevarebygging i en digital strategi innebærer å definere din merkeidentitet som deretter kommuniseres konsekvent på alle digitale kanaler.

Vi starter med å kartlegge dine kjerneverdier og unike salgspunkter. Deretter utvikler vi en innholdsstrategi som formidler dette budskapet gjennom engasjerende, verdifullt innhold tilpasset din målgruppes interesser og behov. Vi bruker også målrettet digital annonsering for å øke merkevarens synlighet og engasjement. Suksess måles gjennom kontinuerlig overvåking og justering basert på datainnsikt.
Bygg din merkevare
En dataskjerm er helt svart med to store ord midt på - Do more! - som illustrerer fordelen med å leie et markedsføringsbyrå.

Ofte stilte spørsmål

FAQ

For å lage en digital strategi, start med å definere dine overordnede forretningsmål og hvordan digital teknologi kan bidra til å nå disse målene. Identifiser din målgruppe og deres digitale vaner, analyser dine digitale ressurser og kanaler, og vurder konkurranselandskapet. Utvikle deretter en plan som inkluderer spesifikke, målbare mål, velg de mest relevante digitale kanalene og verktøyene, og bestem hvilke typer innhold og kampanjer som vil engasjere din målgruppe. Til slutt, implementer din strategi og bruk analyser for kontinuerlig å måle og optimalisere ytelsen.

En digital markedsstrategi er en plan for å nå markedsføringsmål gjennom digitale kanaler som sosiale medier, e-post, søkemotorer, og bedriftens nettside. Den omfatter valg av kanaler, utvikling av innhold, målretting av spesifikke målgrupper, og bruk av dataanalyse for å måle suksess og gjøre justeringer.

En markedsstrategi bør inneholde en klar definisjon av målgruppen, markedsføringsmål, analyse av konkurrenter, oversikt over markedsføringskanalene som skal brukes, budsjettfordeling, innholdsstrategi, og KPI-er (Key Performance Indicators) for å måle suksess. Den bør også inkludere en tidsplan for gjennomføring av ulike kampanjer og tiltak.

Et eksempel på en god digital markedsstrategi kan være en integrert kampanje som kombinerer SEO-optimalisert innhold på en nettside, regelmessige oppdateringer og engasjement på sosiale medier, målrettede e-postkampanjer til abonnenter, og betalt annonsering for å drive trafikk. Suksessen måles gjennom økt nettrafikk, høyere konverteringsrater, og vekst i antall kvalifiserte leads.

Strategi refererer til den overordnede planen eller tilnærmingen for å nå et mål, mens taktikk er de spesifikke handlingene eller metodene som brukes for å utføre strategien. Strategi fokuserer på hvorfor og hva som skal oppnås, mens taktikker handler om hvordan målene skal nås gjennom praktiske skritt.

En strategisk handlingsplan er et detaljert dokument som beskriver hvordan en strategi skal implementeres. Den inkluderer spesifikke tiltak, ansvarliggjøring for oppgaver, tidsfrister, ressursallokering, og målemetoder for å overvåke fremgang. En strategisk handlingsplan bryter ned den overordnede strategien i håndterbare skritt og sikrer at alle teammedlemmer forstår sine roller og ansvar i prosessen.

Gratis E-bok

Kommunikasjonsstrategi for digital markedsføring

Last ned vår praktiske guide til hvordan du kan utvikle en digital kommunikasjonsstrategi for din virksomhet. Guiden tar deg gjennom vår fem-stegs prosess for å nå ut til din målgruppe.

Ditt neste steg mot suksess

Få hjelpen du trenger

Uansett om du trenger forretningsveiledning, markedsføring av din bedrift, eller utvikling av digitale løsninger, står vi parate til å hjelpe deg til topps i din bransje. Fyll ut skjemaet herunder, så tar vi kontakt ved første anledning.

Generell informasjon
Kort oppsummering av ditt behov
Gratis E-bok

Kommunikasjonsstrategi for digital markedsføring