Tenk Digitalt AS - Din digitale støttespiller

Om Tenk Digitalt

Din digitale støttespiller

Om det er en ting vi har lært som seriegündere, så er det at teknologien åpner dører for effektivisering og økt inntjening. Derfor anbefaler vi alle å tenke digitalt.

Historien til Tenk Digitalt

Vår bakgrunn

Helt siden 80-tallet har vi hatt en finger med i spillet i Norges teknologiske fremdrift, og nå som AI endelig er her, fryder vi oss. Dette er nemlig tredje gang vi opplever et så disruptivt teknologisk skifte at det endrer verden.

Det første skiftet opplevde vi da datamaskinen ble introdusert på markedet. Vi kastet oss på bølgen og ble Norges raskest voksende bedrift, som solgte flere datamaskiner enn noen andre. Det neste skiftet var internett, som vi også kastet oss over, da vi var med på etableringen av riksnett.

Da AI slo ned som en bombe i 2023, med ChatGPT, Bart, Midjourney, Dall-E, og flere, var vi ikke sene med å ta i bruk og integrere disse nye verktøyene. Vi har ennå til gode å ta føringen i norsk AI-bransje, men kanskje er det vi som hjelper deg med å gjøre det?

Vår visjon

“Å forme fremtidens næringsliv ved å utruste nye markedsledere med banebrytende digital strategi og innovativ teknologi.”

Teknologiens akselerasjon er nådeløs; enten henger du med i tiden, eller du blir akterutseilt – som person, bedrift eller samfunn. Forklaringen på vår visjon er enkel: Vi sørger for at flest mulig tenker digitalt, holder tritt med tiden og bidrar til å styrke norsk teknologisk innovasjon.

Vår misjon

“Å tilby skreddersydde veiledningstjenester og digitale løsninger som akselererer vekst og innovasjon for fremtidens bransjeledende bedrifter.”

Gjennom ekspertise, teknologi og innsikt, forplikter vi oss til å transformere visjonen til våre klienter til virkelighet, og styrke dem til å navigere i det digitale landskapet med selvtillit. Via digitalisering og digital transformasjon fostrer vi fremdrift, konkurransedyktighet og suksess.

Kreativitet. Kvalitet. Allsidighet.

Vårt team

Jan Sollid Storehaug - CEO i Tenk Digitalt AS.

Jan Sollid Storehaug

CEO Tenk Digitalt AS

Pål Storehaug - Leder utviklingsavdelingen i Tenk Digitalt.

Pål Storehaug

Leder utviklingsavdelingen

Leyla Ok

Driftsdirektør

Simen Lied - Prosjektleder i Tenk Digitalt.

Simen Lied

Prosjektleder

Mr. B - Utviklingssjef i Tenk Digitalt.

Mr B

Utviklingssjef

Gökhan Bas

Seniorutvikler

Selen Irfan - Prosjektleder i Tenk Digitalt.

Selen Irfan

Prosjektleder

Robin Syversen

Innholdsprodusent

Akbay Alacam

Utvikler

Aleksandra Petric

UI & UX Designer

Emin Sözüer

Seniorutvikler

Tenk Digitalt sin vinnerformel

Hemmeligheten bak vår suksess

Unik innsikt og metoder

Vår fartstid i norsk næringsliv har ledet oss til utviklingen av spesialtilpassede strategier og metoder som fungerer for norske bedrifter.

Komplett bedriftsveiledning

Tenk Digitalt tilbyr mye mer enn funksjonelle digitale løsninger; vi sørger for at både innhold og design tjener ditt formål gjennom solid bedriftsveiledning.

Teknologisk kompetanse

En grunnpilar i vår forretningsutvikling er kontinuerlig teknologisk forbedring på alle plan, slik at vi alltid er et hestehode foran konkurrentene.

Internasjonalt mangfold

Mangfoldet i vår organisasjon reflekterer vårt globaliserte tankesett. Vi lar oss ikke begrense av landegrenser – og det gjør ikke våre kunder heller.

Funksjonelt design

Et fengende nettsted er null verdt hvis det ikke fungerer, informerer og konverterer til salg. Tenk Digitalt sin filosofi er å utvikle funksjonalitet med stil.

Finansielt støtteapparat

Vi hjelper bedrifter med å ta steget fra innovasjon til suksess ved å bistå i søken etter ideelle investorer og aksjonærer.

Ofte stilte spørsmål

FAQ

Som markedsfører analyserer man markedet, planlegger og gjennomfører markedsføringskampanjer, måler effektiviteten av disse kampanjene, og justerer strategier for å maksimere rekkevidde og engasjement. Man jobber også med å bygge merkevarens image og opprettholde kunderelasjoner.

Tenk Digitalt skiller seg ut med sin unike kombinasjon av dyptgående teknologisk kompetanse og lang erfaring med bedriftsutvikling i norsk næringsliv. Vår erfaring som seriegründere, kombinert med vår evne til kontinuerlig teknologisk forbedring, setter oss i stand til å utvikle banebrytende digitale strategier og løsninger. Vi sikrer at hvert aspekt av din bedriftsutvikling – fra digital markedsføring og utvikling til forretningsstrategi og kapitalutvidelse – støtter opp om og fremmer din virksomhets vekst i markedet.

Nye teknologier er nøkkelen til å låse opp potensialet for effektivisering og økt inntjening i din bedrift. De åpner for nye muligheter for innovasjon, bedre kundeopplevelser, og mer effektive operasjoner. Ved å holde tritt med den teknologiske akselerasjonen, sikrer du at din bedrift ikke bare overlever, men trives i et stadig skiftende marked.

Innovasjon er essensielt for en bedrift fordi det driver vekst og skaper konkurransefortrinn. Det hjelper bedrifter med å møte endrede markedsbehov, differensiere seg fra konkurrentene og skape nye markedssegmenter. Innovasjon sørger for at bedrifter kontinuerlig forbedrer sine produkter, tjenester, og prosesser, noe som er avgjørende for å opprettholde relevans og lederskap i sin bransje.

Gjennom vår ekspertise innen bedriftsutvikling og teknologisk innsikt, transformerer Tenk Digitalt visjonene til våre klienter til virkelighet. Vi akselererer innovasjon ved å tilby skreddersydde veiledningstjenester og digitale løsninger som fremmer digitalisering og vekst. På denne måten sikrer vi at din bedrift ikke bare effektiviserer sine prosesser og skaper nye løsninger for sin målgruppe, men også oppnår et solid konkurransefortrinn i markedet.

Bærekraftig innovasjon gir din bedrift en rekke fordeler, inkludert forbedret merkevareverdi, økt kundelojalitet, og tilgang til nye markeder. Ved å fokusere på løsninger som er både økonomisk og miljømessig bærekraftige, kan bedrifter møte dagens forbrukerforventninger og regulatoriske krav, samtidig som de bidrar positivt til samfunnet. Dette kan også åpne døren for finansielle insentiver og støtte fra investorer som verdsetter bærekraftige praksiser.

Gratis E-bok

Kommunikasjonsstrategi for digital markedsføring

Last ned vår praktiske guide til hvordan du kan utvikle en digital kommunikasjonsstrategi for din virksomhet. Guiden tar deg gjennom vår fem-stegs prosess for å nå ut til din målgruppe.

Gratis E-bok

Kommunikasjonsstrategi for digital markedsføring