Tenk Digitalt AS

Vi hjelper deg med din digitale kommunikasjon, nettsider som virker og synlighet i digitale kanaler.

Dette vil vi at DU skal gjøre:

Vi forteller deg hva du må gjøre for å få flere besøkende til dine nettsider og økt salg!

Registrer deg gratis for ukentlige oppdateringer. Digitale nyheter og praktiske tips!

Om Tenk Digitalt AS

Tenk Digitalt hjelper deg
å øke salget med nettsider som virker.
– la oss begynne i dag!
Ring 23896811 - Jan direkte: 97512077
epost [email protected]

Vi hjelper våre kunder å skaffe flere kunder og øke salget

Digital markedsføring er den mest effektive måten å tiltrekke seg nye kunder. Om det gjøres riktig! Tenk Digitalt hjelper deg å utvikle en digital markedsføringsplan, forbedrer nettsidene dine og hjelper deg å nå ut til din målgruppe.

Letter du etter investorer til din bedrift?

Planlegger du å selge bedriften din, eller ønsker du å få hjelp til å finne nye aksjonærer? Trenger du hjelp til å finne frem i det offentlige støtteapparatet? Vi bistår med verdivurdering, støtteordninger og til å finne nye aksjonærer til din bedrift.

Ønsker du å vite verdien på din bedrift?

Tenk Digitalt bistår gründere og styrer som har behov for en ekstern verdivurdering av sin virksomhet. Vi benytter fem anerkjente beregningsmodeller, støttet med oppdaterte datasett for å hjelpe deg med å finne en riktig verdi på din bedrift.

Tenk Digitalt leverer disse tjenestene:

CTA-contact-us-new.png

Digital strategi

Tenk Digitalt kan hjelpe din bedrift å lage en praktisk plan for digital kommunikasjon og markedsføring. Vi diskuterer din digitale strategi og undersøker dine konkurrenter. Deretter kommer vi med konkrete forslag til forbedringer.

landingpage

Nettsider som virker

Har du nettsider som er godt egnet for digital markedsføring? Vi kan undersøke hvor godt nettstedet virker. Få en gratis vurdering av dine nettsider med konkrete forslag til forbedringer. Små endringer kan gi store resultater!

homepage-seo

Synlighet

Hvordan driver du trafikk til nettsidene dine? Tenk Digitalt kan lage innhold, optimalisere for søk, samt drive trafikk med sosiale medier, e-post og andre kanaler. Effektive nettsider gir mange besøk som konverteres til salg.

Jan Sollid Storehaug markedsføring i sosiale medier

Verdivurdering

Tenk Digitalt bistår gründere eller styrer som vurderer salg av sin virksomhet. Vi hjelper deg med riktig kommunikasjon mot din målgruppe. Første steg er å gjennomføre en grundig verdivurdering av din virksomhet.

Se hvordan trafikken stiger med en blogg

Finne investorer

Vi har oversikt over alle norske investorer og vet hvilke bransjer og hvilke investeringsfaser de er interessert i. Vi kan bistå ved små og store kapitalutvidelser og har deltatt i mange suksessrike norske og internasjonale emisjoner.

analysis-brainstorming-business-1571699

Aksjonærportal

Ønsker du å forbedre kommunikasjonen med dine aksjonærer? Vår aksjonærportal har BankID login for aksjonærer og styre. Løsningen kan brukes ved kapitalutvidelser og oppdaterer aksjonærregisteret med ett klikk.

Ta kontakt

Tenk Digitalt hjelper deg med din digitale strategi, nettsider som konverterer til salg og økt trafikk til dine nettsider. Vi kan også bistå med verdivurdering av din bedrift og bistand til å finne nye aksjonærer. Ta kontakt i dag for en uforpliktende samtale!

Erfarne grunnleggere
og et dyktig team som elsker å
hjelpe våre kunder!

— Problemet med de aller fleste nettsted er at de ikke hjelper bedriften med å skaffe nye kunder, sier Jan Sollid Storehaug, daglig leder i Tenk Digitalt AS

Vår historie

Vi som jobber i  Tenk Digitalt AS er seriegründere med lang erfaring fra mange bransjer. Store og små selskaper: UNIC-Gruppen, RiksNett, Digital Hverdag, Active 24, Integrate og Cloudnames. Vil du ha oss med på ditt lag?

Investeringsavkastning av markedsføring i sosiale medier Jan Sollid Storehaug

Slik kan vi hjelpe

Vi kan hjelpe deg med alt du trenger for å gjøre det best mulig på nett. Vil du ha flere kunder? Ser du etter investorer til ditt selskap? Vi er spesialister på internasjonal markedsføring og alt som skal til for å lykkes på nett.

Slik automatiserer du digital markedsforing

Dine muligheter

Verktøykassen har aldri vært så stor, så rimelig og enkel å ta i bruk. Det har aldri før vært så store muligheter for de som tør å satse. Vi viser deg hva du kan gjøre og hva du med enkle grep kan gjøre bedre enn dine konkurrenter.

Digital markedsføring

Tenk Digitalt hjelper deg med å utvikle en digital strategi, et nettsted som konverterer til nye salg og til å få riktige besøkende på dine nettsider! 

Vi viser deg hvordan du bruker sosiale medier, e-post og søkemotoroptimalisering – effektiv til minst mulig bruk av tid og penger.

Dette sier kunder om Tenk Digitalt AS

Tenk Digitalt fungerer som vår digitale markedssjef. Vi har økt trafikken til våre nettsider med 5.000 %

Roald Wallestad
opus-consulting-logo

Tenk Digitalt bistår oss med alt innen digital markedsføring. Vi er svært fornøyd med utviklingen!

Mari Ann Vassgård
amesto-consulting
tenk-digitalt-anker-bergli

Gjennom to vellykkede aksjekapitalutvidelser har vi fått 22 millioner i ny kapital på under ett år

Anker Bergli
polarfisk logo

Ønsker du hjelp til å finne investorer?

Tenk Digitalt har en samlet oversikt over alle norske investorer og forteller deg hvordan du kan nå disse. Vi deler med deg vår erfaring og kan også hjelpe deg med offentlige støtteprogrammer.

Noen av våre kunder

opus-consulting-logo
polarfisk logo
logo_vegancom
trebat-festivalen-logo
food waste tech logo
nvbf logo
nepaltur-logo
multilux logo

Guide: Verdivurdering av oppstartsseskap

Ønsker du å vite verdien på bedriften din? Vi forklarer hvordan verdien beregnes for bedrifter i ulike stadier, fra oppstart til børsnotert. Inkludert verktøy, formler og eksempler.

Det foregår en digital
revolusjon som forandrer hele verden
– vi spiller på lag med forandringene!

Jan-Sollid-Storehaug Tenkdigitalt

Jan Sollid Storehaug
CEO Tenk Digitalt AS

Jan er daglig leder i Tenk Digitalt AS og foredragsholder. Jan har et stort engasjement for entreprenørskap og hvordan nye teknologier utfordrer oss og skaper nye muligheter. Send gjerne en epost til [email protected] eller ring 97512077 for en hyggelig prat!

Pal Storehaug

Pål Storehaug - Leder utviklingsavdelingen

Pål er en seriegründer fra Norge som bor og leder vår utviklingsavdeling i Istanbul. Han har jobbet for globale selskaper som Apple, Xerox og Telenor. Han har vært CEO i flere selskaper. På fritiden liker han å seile, male og å lage skulpturer. E-post [email protected]

Simen Age Lied

Simen Lied
Prosjektleder

Simen er lidenskapelig opptatt av Internett og entreprenørskap. Han elsker alle utfordringene han får her. Simen er god på research, og du kan være sikker på at om han ikke allerede vet svaret på noe, vil han uansett finne en løsning. Epost [email protected]

Leyla Ok

Leyla Ok
Driftsdirektør

Leyla ser til at arbeidet og administrasjonen går som i vår utviklingsavdeling. Hun er en erfaren designer, researcher, skribent og konsulent, og har lang erfaring med digital markedsføring. Leyla er opprinnelig fra London, og har publisert både bøker og poesi.

Mr B
Utviklingssjef

Mr B har jobbet med utvikling av programvare og apper, samt ledelse av utviklingsprosjekter i mer enn 20 år. Han har ledet utvikling av alt fra spill, helse, fitness og produktivitets-apper, til ERP programvare og løsninger for nettskyen. Uansett hvilken tjeneste du vil tilby dine kunder – Mr B kan utvikle den. 

Selen İrfan

Selen Irfan
Prosjektleder

Selen er ekspert på markedsføring i sosiale medier, søkemotorer og e-post. Hun har en nøkkelrolle ved gjennomføring av digitale kampanjer for våre kunder. Kjenner våre verktøy og prosesser til fingertuppene. På fritiden elsker hun å reise, lage italiensk mat og å være sosial.
Oguz Durmaz Tenkdigitalt

Oğuz Durmaz
Senior utvikler

Oguz er en ekspert på utvikling og design. Han elsker å prøve ut nye funksjoner. Har du en helt vill idé til et design, er han mannen å snakke med. Utenfor den virtuelle virkeligheten liker han å være sosial, men helst bare i selskap med de som forstår seg på Midgard.
Onur Gozupek

Onur Gozupek
Teknologidirektør

Onur har utviklet nettsider siden 1998. Som prosjektleder har han ansvaret for webdesignteamet. Onur håndterer også alt det teknisk utfordrende arbeidet for Tenk Digitalt AS. Han er en dedikert familiemann og elsker å tilbringe kvalitetstid sammen med datteren, Ipek.

Sahan Tenkdigitalt

Sahan Muratoglu
Webdesigner

Sahan er too cool for school og er derfor webdesigner.Han er en talentfull designer og en lovende utvikler, og ser på ting med et nytt, ungt perspektiv. Han elsker mat, musikk, å ta bilder av seg selv og å være med familie og venner.

Hakan

Hakan Karadagli
Copywriter

Hakan er en svært erfaren journalist og copywriter med mer enn 25 års internasjonal erfaring. Han har jobbet med merkevarer som BMW, Sheraton, Atlas Global, Hilton, Turkish Airlines, ISS, Elle, Daihatsu, Opel, Saab, Siemens og mange andre. Hakan skaper selgende innhold for våre kunder.

Kathrine Garshol

Kathrine Garshol
Innholdsprodusent

Kathrine er utdannet fagoversetter, og er opptatt av godt, tydelig språk. Hun oversetter og skriver innhold for våre kunder. Kathrine bidrar også med å drive trafikk til våre kunders nettsted med sosiale medier, SEO og e-post. Hun elsker å fordype seg i ulike temaer for så å skrive om dem for våre kunders lesere.

Akbay Tenkdigitalt

Akbay Alacam
Utvikler

Akbay er spesialist på utvikling av apper for iPhone og Android. Har du en ide til en mobil-app, eller har du en tjeneste som du vil gjøre tilgjengelig? Akbay har bidratt til utvikling av mer enn 50 mobile applikasjoner og løsninger for nettsider. På fritiden liker han å være sosial med venner og han elsker fotturer i naturen.

Ta kontakt

Tenk Digitalt hjelper deg med din digitale strategi, nettsider som konverterer til salg og økt trafikk til dine nettsider. Vi kan også bistå med verdivurdering av din bedrift og bistand til å finne nye aksjonærer. Ta kontakt i dag for en uforpliktende samtale!

5/5 (1 Review)