Derfor har 20 av verdens største bedrifter WordPress hjemmesider - Tenk Digitalt
En av verdens mest besøkte wordpress hjemmesider.

Derfor har 20 av verdens største bedrifter WordPress hjemmesider

Visste du at nesten en fjerdedel av alle nye nettsteder på verdensbasis er WordPress hjemmesider? Det er ikke bare  bloggere som foretrekker denne plattformen. Stadig flere store selskaper går for WordPress hjemmesider, og her skal vi se på noen eksempler fra 20 kjente merkevarer.

Men først, la oss se på noen av de viktigste grunnene til at så mange velger WordPress som sitt CMS (Content Management System).

10 grunner til å velge WordPress

Hvis du lurer på hva WordPress egentlig er, anbefaler vi at du leser denne artikkelen først: WordPress: Din guide til å lage en flott nettside. Hvis du har kontroll på elementær WordPress, kan du lese videre og la deg inspirere av noen av verdens største merkevarer med WordPress hjemmesider, deriblant eBay, Sony og Rolling Stones.

1. WordPress er lett å bruke

WordPress er kjent for sin brukervennlighet. Det krever ingen programmeringskunnskaper for å opprette og administrere WordPress hjemmesider. Med en intuitiv og brukervennlig grensesnitt, kan du publisere innlegg, legge til bilder og videoer, og tilpasse nettstedets utseende med letthet.

2. Med WordPress er det enkelt å skape et flott design

WordPress tilbyr tusenvis av temaer, både gratis og premium, som du kan velge mellom for å tilpasse utseendet på dine WordPress hjemmesider. Disse temaene er utviklet av profesjonelle designere og er grundig testet for å sikre pålitelighet og sikkerhet.

Relevant artikkel: Hva er WordPress Themes og Plugins og hvorfor er de viktige?

3. Det er skalerbart – lett å legge til ny funksjonalitet

En av fordelene med WordPress er at det er skalerbart. Det betyr at du kan starte med en grunnleggende blogg eller et nettsted og gradvis legge til flere funksjoner etter behov. Dette kan være alt fra et forum, en nettbutikk, en medlemsportal, eller mer.

4. WordPress bygger på åpen kildekode

Som et åpen kildekode-prosjekt, er WordPress bygget av en global fellesskap av utviklere. Dette betyr at du har frihet til å endre og tilpasse koden etter behov.

5. Du eier ditt eget innhold

Med WordPress har du full kontroll over innholdet på nettstedet ditt. Det betyr at du eier alt innholdet, og du kan flytte nettstedet ditt til en annen hosting-leverandør når som helst.

6. Du kommer raskt i gang i med WordPress hjemmesider

WordPress hjemmesider er utviklet for rask opprettelse og oppsett. Ett klikks installasjon tilbys av mange webhotell-leverandører, noe som gjør det relativt enkelt å få nettstedet ditt opp og gå på kort tid.

7. WordPress er lett å integrere med sosiale medier og andre eksterne tjenester

WordPress tilbyr enkel integrasjon med sosiale medier og andre eksterne tjenester. Dette betyr at du kan koble WordPress hjemmesider til Facebook, Twitter, Instagram, og mer, og automatisk dele innlegg på disse plattformene.

8. WordPress hjemmesider er responsive og mobilvennlige

Med en økende mengde nettrafikk fra mobile enheter, er det viktig at nettstedet ditt er mobilvennlig. WordPress-temaer er designet for å være responsive, noe som betyr at de automatisk tilpasser seg skjermstørrelsen til enheten som besøker nettstedet ditt.

9. WordPress er dynamisk og levende – løsninger utvikles kontinuerlig

WordPress er et dynamisk og levende prosjekt, med hyppige oppdateringer og forbedringer. Disse oppdateringene sørger for at plattformen holder tritt med utviklingen i teknologi og brukernes behov.

10. WordPress er mer enn en programvare, det er et eget samfunn

Tusenvis av mennesker rundt om i verden jobber kontinuerlig med å forbedre WordPress, og det finnes et enormt samfunn av brukere og utviklere som er villige til å hjelpe og dele sine kunnskaper. Dette gjør det enklere å løse problemer, lære nye ting og utvide nettstedets funksjonalitet.

Relevant artikkel: Husk dette før du lager en WordPress hjemmeside

 

20 kjente merkevarer som har WordPress hjemmesider

 

1. The Rolling Stones

Rolling Stones sine WordPress hjemmesider

 

2. The New Yorker

The New Yorker sine WordPress hjemmesider

 

3. BBC America

BBC America sine WordPress hjemmesider

 

4. Variety

Variety sine WordPress hjemmesider

 

5. Sony Music

Sony sin WordPress hjemmesider

 

6. MTV News

MTV news sine WordPress hjemmesider

 

7. ebay Inc

ebay sin WordPress hjemmesider

 

 

 

 

 

 

 

 

 

8. Best Buy

best buy

 

 

 

 

 

 

 

 

 

9. Xerox

xerox

 

 

 

 

 

 

 

 

 

10. TED Blog

11. Ford Social

ford social

 

12. Fortune

fortune

 

 

13. PlayStation Blog

 

14. Time Magazine

 

15. Google Ventures

googleventures

 

16. Harvard Business Review Blogs

harvard business review blogs

 

17. Disney Books


 

18. Spotify Newsroom

 

19. Inside BlackBerry

inside blackberry

 

20.  Microsoft News

 

Fra blogger til gigabedrifter: Allsidigheten til WordPress hjemmesider

En av de mest imponerende aspektene ved WordPress er dens allsidighet. Uansett om du ønsker å lage en personlig blogg, en omfattende nyhetsside, en nettbutikk, eller et nettsted for en stor organisasjon, er WordPress hjemmesider en solid løsning. Funksjonaliteten kan utvides med et utall av plugins, og plattformen kan skreddersys for å møte dine spesifikke behov.

 

God sikkerhet gjør WordPress hjemmesider til et godt valg

Sikkerhet er et kritisk aspekt ved alle hjemmesider, og WordPress tar dette svært alvorlig. Plattformen utgir regelmessig sikkerhetsoppdateringer og har et aktivt sikkerhetsteam som jobber for å adressere og forhindre sikkerhetstrusler. Med WordPress hjemmesider kan du være trygg på at nettstedet ditt er beskyttet.

 

WordPress hjemmesider er SEO-vennlige

Søkemotoroptimalisering (SEO) er viktig for å øke hjemmesidens synlighet og trafikk. WordPress hjemmesider er kjent for å være SEO-vennlige rett ut av boksen, og det er mange plugins tilgjengelig som kan hjelpe deg med å forbedre SEO enda mer. Med WordPress kan du enkelt oppnå et godt synlig nettsted.

 

Konklusjon om WordPress hjemmesider

Med sin brukervennlighet, fleksibilitet, og kraftige funksjoner, er det ikke rart at WordPress er førstevalget for så mange bedrifter over hele verden. WordPress hjemmesider gir deg fullstendig kontroll over din online virksomhet. Listen over viser at ikke bare er små bedrifter som klarer å gjøre en god investering.

Les også: WordPress-tips for bedrifter – 10 ting du ikke visste om WordPress

Del denne artikkelen

Picture of Jan Storehaug

Jan Storehaug

Daglig leder i Tenk Digitalt AS og foredragsholder. Jan har et stort engasjement for entreprenørskap og hvordan nye teknologier utfordrer oss og skaper nye muligheter. Les mer om Jans foredrag på Storehaug.no Send gjerne en epost til jan@tenkdigitalt.no eller ring 97512077 for en hyggelig prat!

Del denne artikkelen

Ta kontakt

Tenk Digitalt hjelper deg med din digitale strategi, nettsider som konverterer til salg og økt trafikk til dine nettsider. Vi kan også bistå med verdivurdering av din bedrift og bistand til å finne nye aksjonærer. Ta kontakt i dag for en uforpliktende samtale!