Hjelp til å finne investor - Tenk Digitalt

Vi hjelper deg å finne riktige investorer

Er det vanskelig å finne finansiering til ditt selskap? Avgjørende for en bedrifts suksess er ikke bare nødvendig finansiering, men også at du finner riktige investorer. 

Jan Sollid Storehaug er seriegrunder med mer enn 16 selskaper på samvitigheten

Daglig leder Jan Sollid Storehaug i Tenk Digitalt AS er seriegründer. I løpet av sin 35 år lange grunderkarriere har han deltatt i oppstarten av til sammen 16 selskaper i mange bransjer.

Jan har vært på alle sider av bordet i forhandlinger. Han vet hvordan en investor tenker og forstår gründere som leter etter nye investorer. Jan kjenner rollen som daglig leder, styreformann, styremedlem og jobber i dag som rådgiver for startups i alle størrelser. 

"Noen ganger kan det være vanskeligere å få tak i 100.000 kroner fra investorer enn 100 millioner."
Jan Sollid Storehaug er daglig eder i Tenk Digitalt AS og populær foredragsholder
Jan Sollid Storehaug
Seriegründer

Ønsker du å invitere nye aksjonærer til å investere i ditt selskap? Vi forteller deg hvordan du går frem. Vi kan også hjelpe deg til å finne og komme i kontakt med nye investorer.

Er du usikker på hvor mye din bedrift er verdt? Vi kommer med et gjennomarbeidet forslag til  verdivurdering så du får en riktig pris for deg – og dine nye aksjonærer.

Vi har oversikt over alle norske investorerer som investerer i alt fra startupselskaper til børsnoterte selskaper. Vi kan fortelle deg hvordan du kommer i kontakt med disse.

Vi hjelper deg med en digital kommunikasjons-strategi, nettsider og plan for hvordan ditt selskap skal nå ut til nye aksjonærer og kunder. 

Har du oversikt over alle muligheter til støtte som finnes hos Innovasjon Norge og i Skattefunn? Kjenner du til EU-programmer som kan være aktuelle for din bedrift? Vi kan hjelpe deg å søke støtte der det er mulig for din bedrift. 

TA KONTAKT

Vi tar kontakt på telefon ved behov

Se vår personvernerklæring her

Dette sier kunder om Tenk Digitalt AS

Tenk Digitalt fungerer som vår digitale markedssjef. Vi har økt trafikken til våre nettsider med 5.000 %

opus-consulting-logo

Tenk Digitalt bistår oss med alt innen digital markedsføring. Vi er svært fornøyd med utviklingen!

amesto-consulting
tenk-digitalt-anker-bergli

Gjennom to vellykkede aksjekapitalutvidelser har vi fått 22 millioner i ny kapital på under ett år

polarfisk logo

Ønsker du å finne nye investorer?

Tenk Digitalt AS bistår gründere eller styrer som planlegger aksjekapitalutvidelse. Første steg er å gjennomføre en grundig verdivurdering. Vi benytter anerkjente beregningsmodeller, støttet med oppdaterte datasett for å estimere verdien av ditt selskap. Vi kan også bistå deg med kommunikasjon mot eksisterende aksjonærer og å komme i kontakt med nye investorer for din bedrift.

Våre tjenester

CTA-contact-us-new.png

Digital strategi

Tenk Digitalt kan hjelpe din bedrift å lage en praktisk plan for digital kommunikasjon og markedsføring. Vi diskuterer din digitale strategi og undersøker dine konkurrenter. Deretter kommer vi med konkrete forslag til forbedringer.

landingpage

Nettsider som virker

Har du nettsider som er godt egnet for digital markedsføring? Vi kan undersøke hvor godt nettstedet virker. Få en gratis vurdering av dine nettsider med konkrete forslag til forbedringer. Små endringer kan gi store resultater!

homepage-seo

Synlighet

Hvordan driver du trafikk til nettsidene dine? Tenk Digitalt kan lage innhold, optimalisere for søk, samt drive trafikk med sosiale medier, e-post og andre kanaler. Effektive nettsider gir mange besøk som konverteres til salg.

Jan Sollid Storehaug markedsføring i sosiale medier

Støtteordninger

Trenger din bedrift støttemidler? Norske bedrifter mottar årlig millioner i EU-støtte. Ditt foretak kan bli en av disse! Vi vet hvilke støttemidler din bedrift kvalifiserer for og hjelper deg med søknadsskrivingen. Vår jobb er å sikre din EU-støtte!

Se hvordan trafikken stiger med en blogg

Finne investorer

Vi har oversikt over alle norske investorer og vet hvilke bransjer og hvilke investeringsfaser de er interessert i. Vi kan bistå ved små og store kapitalutvidelser og har deltatt i mange suksessrike norske og internasjonale emisjoner.

analysis-brainstorming-business-1571699

Aksjonærportal

Ønsker du å forbedre kommunikasjonen med dine aksjonærer? Vår aksjonærportal har BankID login for aksjonærer og styre. Løsningen kan brukes ved kapitalutvidelser og oppdaterer aksjonærregisteret med ett klikk.

TA KONTAKT

Vi tar kontakt på telefon ved behov

Se vår personvernerklæring her