Finne investor - Tenk Digitalt

Finne investor

Finn investorer til din bedrift

Vi hjelper bedrifter med å finne gode investorer gjennom strategisk utvikling av forretningsplaner og markedsaktiviteter.
Start investorjakten her

Vår tilnærming

Strategisk kapitalutvidelse

Å tiltrekke seg investorer krever mer enn bare en solid forretningsidé; det krever en gjennomtenkt strategi som kommuniserer din visjon og ditt potensial for vekst. Vi skreddersyr din forretningsplan og markedsføringsstrategi for å tiltrekke seg investorer på jakt etter mulighetene som din bedrift tilbyr.

Gjennom tett samarbeid med deg finner vi din virksomhets sterkeste argumenter for fremtidig skalering og vekst. Deretter utvikler vi et prospekt som presenterer disse unike salgspoengene på en måte som resonnerer med investorer og gjør dem nysgjerrige på å finne ut mer.

Økt salg og kundekrets
Solid merkevarebygging
Kostnadseffektiv markedsføring

Veiledning for kapitalutvidelse

Coaching for målrettet investorjakt

Vi finpusser din forretningsplan og presentasjon på en måte som blir uimotståelig for investorer.

Med oss på laget får du hjelp med utvikling av en klar og målrettet forretningsplan for styrket posisjon når du starter prosessen med å finne investor. Vi sikrer at din forretningsidé samsvarer med investorenes interesser og tilpasser strategien basert på markedsinnsikt for å maksimere dine sjanser for suksess.

Videre tilbyr vi kontinuerlig støtte og rådgivning gjennom hele prosessen, fra forberedelser til forhandlinger, slik at du er forberedt til å møte investorer med selvtillit. Vår målsetting er å hjelpe deg med å finne den rette partneren som deler din entusiasme og visjon for bedriften.
La oss finne dine investorer

Markeds- og bedriftsanalyse

Kapitalinnsamling for vekst

Vi hjelper både ferske bedrifter og etablerte selskaper med skalering og vekst gjennom aksjonærsøk, investorhjelp og emisjoner.

For å sikre at din virksomhet tiltrekker seg riktig type investering, utvikler vi en skreddersydd strategi som tar hensyn til dine spesifikke behov og mål. Dette innebærer en grundig analyse av bedriftsmodell, markedspotensial og fremtidige vekstplaner for å identifisere de mest tiltalende aspektene for investorer.

Videre arbeider vi tett med deg gjennom hele prosessen av kapitalinnsamling, fra forberedelse av investeringsmateriell til forhandling av vilkår. Vi er med deg på reisen – fra den første interessen hos investorer til det endelige håndtrykket som markerer starten på et nytt kapittel for din virksomhet.

Ta kontakt for å akselerere din vekst

Identifisering av gode investorer

Nøkkelen til suksess er gode samarbeidspartnere

En god investor har ikke bare kapital, men sitter med verdifull kompetanse som gir din bedrift et konkurransefortrinn.

Å identifisere og engasjere gode samarbeidspartnere krever innsikt og strategisk tilnærming. Vi hjelper deg med å finne investorer som er villige til å inngå i  langvarige relasjoner og fremme din innovasjon og vekst. Målet er å skape synergier som gagner både bedrifter og investorer i like stor grad.

I tillegg fokuserer vi på å forberede din bedrift for disse strategiske partnerskapene gjennom grundig rådgivning og tilpasning av din forretningsstrategi. Og det stopper ikke der. Vår ekspertise og støtte fortsetter etter at en avtale er inngått, for å sikre en sømløs integrasjon og optimalisering av samarbeidet.

La oss finne investor for din bedrift

Ofte stilte spørsmål

FAQ

En investor er en person eller organisasjon som allokerer kapital med forventningen om å oppnå en fremtidig finansiell avkastning. Investorer kan investere i ulike eiendeler som aksjer, obligasjoner, eiendom, oppstartsselskaper, eller andre finansielle instrumenter. De analyserer potensialet for avkastning mot risiko og gjør beslutninger basert på denne vurderingen.

En privat investor, ofte referert til som en individuell investor eller “retail investor”, er en enkeltperson som investerer egne midler i ulike typer investeringsmuligheter. Private investorer kan investere i aksjemarkedet, eiendom, eller direkte i bedrifter gjennom private equity eller crowdfunding-plattformer.

Engleinvestorer er velstående individer som gir kapital til oppstartsselskaper eller entreprenører, ofte i bytte mot eierandel i selskapet. Engleinvestorer gir ikke bare finansiering, men kan også tilby verdifull veiledning, rådgivning, og nettverk for å hjelpe selskapet med å vokse. De er villige til å ta risikoen ved å investere i tidlige stadier av et selskaps utvikling.

Før du skal finne investor, bør du sikre at din forretningsidé eller selskap er investeringsklart, med en solid forretningsplan, klare vekstmål og en demonstrasjon av potensial for avkastning. Nettverksbygging er nøkkelen; delta på investorarrangementer, bransjemesser og bruk nettverksplattformer som LinkedIn. Pitching for investorer krever klar kommunikasjon av forretningsideen, markedspotensialet og hvordan investeringen vil bli brukt til å generere avkastning.

En kapitalforhøyelse er en prosess hvor et selskap skaffer ekstra kapital gjennom utstedelse av nye aksjer. Dette kan gjøres for å finansiere ekspansjon, utvikle nye produkter, redusere gjeld, eller forbedre selskapets finansielle helse. Kapitalforhøyelser kan rettes mot eksisterende aksjonærer, nye private investorer eller det offentlige gjennom en børsnotering.

For å hente inn kapital, kan selskaper vurdere flere alternativer som:

  • Å søke etter engleinvestorer eller venturekapitalfirmaer for investeringer i bytte mot eierandeler.
  • Utstede nye aksjer gjennom en kapitalforhøyelse.
  • Ta opp lån fra finansinstitusjoner eller gjennom alternative finansieringsplattformer.
  • Bruk crowdfunding-plattformer for å tiltrekke små investeringer fra et stort antall mennesker.
  • Søke etter offentlige tilskudd eller finansieringsprogrammer for spesifikke bransjer eller formål.

Valget av finansieringsmetode avhenger av selskapets størrelse, utviklingsstadium, og spesifikke behov, samt vilkårene for finansieringen.

Verdivurdering av en bedrift

Gratis E-bok

Verdivurdering bedrift: Hva er ditt selskap verdt?

Verdivurdering av din bedrift er første steg på veien til å finne investorer. Denne e-boken gir deg en grundig innføring i de vanligste metodene for å verdsette ditt foretak.
Ditt neste steg mot suksess

Få hjelpen du trenger

Uansett om du trenger forretningsveiledning, markedsføring av din bedrift, eller utvikling av digitale løsninger, står vi parate til å hjelpe deg til topps i din bransje. Fyll ut skjemaet herunder, så tar vi kontakt ved første anledning.

Generell informasjon
Kort oppsummering av ditt behov
Gratis E-bok

Verdivurdering bedrift: Hva er ditt selskap verdt?