Google Ads - Tenk Digitalt

Google Ads

Bli sett på nett med Google Ads

Kundene står i kø, men finner deg ikke før en annonse lander foran nesa på dem. Med Google Ads dukker du opp først når noen søker på dine tjenester.

Få hjelp med Google Ads

Spesialtilpasset annonsering

Få mest ut av Google Ads

Vi vet godt at ingen to bedrifter er like. Derfor skreddersyr vi hver eneste Google Ads-kampanje i tråd med dine unike behov og mål. Her er hvordan vi gjør det:

1. Grundig
Oppstartsmøte

Vår prosess starter med et oppstartsmøte der vi setter oss grundig inn i din bedrifts visjon, utfordringer og målsetninger. Dette tillater oss og danne et solid grunnlag for din tilpassede Google Ads-strategi.

2. Markedsundersøkelser og konkurrentanalyse

Ved å utføre omfattende markedsundersøkelser og konkurrentanalyser, identifiserer vi muligheter for å skille deg ut i markedet. Dette styrer vårt valg av nøkkelord, annonseinnhold og målrettingsstrategier.

3. Kreativ og engasjerende innholdsproduksjon

Med lang erfaring innen annonsering på ulike plattformer vet vi hva som fanger oppmerksomhet og inspirerer til handling. Vi fokuserer på å utvikle klare, overbevisende budskap som treffer ditt publikum på et personlig plan.

4. Kontinuerlig optimalisering og testing

Annonsering er en pågående prosess. Vi implementerer A/B-testing og justerer kampanjer fortløpende for å sikre at du får mest mulig ut av investeringen. Dette inkluderer finjustering av søkeord, annonsetekster og målgrupper.

5. Transparent
rapportering

Vi tror på full åpenhet og leverer regelmessige, detaljerte rapporter som viser kampanjens ytelse, nøkkelinnsikter og neste steg. Dette sikrer at du alltid er informert og kan ta datadrevne beslutninger om din Google Ads-strategi.
Økt salg og kundekrets
Solid merkevarebygging
Kostnadseffektiv markedsføring

Kraftfullt og målrettet innhold

Effektivt annonseringsinnhold

Vi sikrer at budskapet i annonsene dine er på bølgelengde med kundenes preferanser og dermed gir best resultat.

Ved å forstå din målgruppes preferanser og atferd på nett, skaper vi engasjerende opplevelser som ikke bare øker trafikken til dine digitale flater, men også konverterer besøkende til lojale kunder. Dette oppnås gjennom målrettet innholdsmarkedsføring, optimalisering for søkemotorer, og effektiv markedsføring i sosiale medier.

Fra overbevisende annonsetekster som fanger oppmerksomhet til visuelt innhold som fremkaller handling, tilpasser vi hvert element for å sikre at budskapet ditt ikke bare blir sett, men følt. Med nøye tilpasning av budskapet sikrer vi at hver investering i annonser stimulerer din forretningsvekst og forsterker merkevarens posisjon i markedet.

Kom i snakk med flere kunder med Google Ads

Fordelene med online annonsering

Hva du har å tjene på Google Ads

Google Ads gir deg en mengde fordeler, det gjelder bare å gripe mulighetene som finnes. Vi sørger for at du utnytter annonsene for alt de er verdt.

Maksimal synlighet for aktive søkere: Annonsering plasserer din bedrift på toppen av søkeresultatene. Det er ideelt for bedrifter som ønsker å tiltrekke kunder som aktivt søker etter deres produkter eller tjenester.

Kontrollert og målrettet rekkevidde: Med avansert målretting kan du rette annonsene mot spesifikke demografiske kundegrupper, geografiske områder og brukere med bestemte søkeatferder. Dette er perfekt for nisjebedrifter eller deg som ønsker å fokusere på bestemte markedssegmenter.

Kostnadseffektiv og fleksibel annonsering: Betal kun når noen klikker på annonsen din, noe som gir utmerket ROI (return on investment). Google Ads egner seg for bedrifter i alle størrelser, inkludert de med begrenset markedsføringsbudsjett.

Tjen mer med Google Ads

Strategisk annonsering for best resultater

Optimaliser din annonseringsstrategi

Rykk forbi konkurrentene: Utnytt kraften av Google Ads for å akselerere din bedrifts vekst og synlighet.

I dagens digitale æra er det ikke nok å bare være til stede online; du må aktivt skille deg ut og fange målgruppens oppmerksomhet. Dette krever en annonseringsstrategi som ikke bare når ut til riktig publikum, men som også resonnerer med dem på et dypere nivå.

Vår tilnærming fokuserer på å forstå din unike forretningskontekst og målgruppe for å skape skreddersydde annonsekampanjer som gir solide resultater. Ved å kombinere analytisk presisjon med kreativt innhold, sikrer vi at dine annonser blir sett, husket og engasjerer til handling.

Ta kontakt for å ta føring i din bransje
Skjerm med google søk

Ofte stilte spørsmål

FAQ

Google Ads er Googles online annonseringsplattform som lar annonsører vise annonser i Googles søkemotorresultater og på andre Google-eide plattformer, samt på nettsteder som er en del av Googles Displaynettverk. Annonsører kan opprette ulike typer annonser (tekst, bilde, video) og målrette dem basert på søkeord, demografi, interesser og mer. Annonsene vises basert på en auksjon, der annonsører byr på søkeord de ønsker å rangere for.

For å få en annonse på Google, må du først opprette en Google Ads-konto. Deretter kan du sette opp din første annonsekampanje ved å velge kampanjetypen, målgruppen, budsjett, og by på relevante søkeord. Du må også designe annonsen din, enten det er en tekst-, bilde- eller videoannonse. Etter at annonsen er opprettet og innsendt, vil Google gjennomgå den før den publiseres.

Kostnaden for å annonsere på Google varierer sterkt avhengig av flere faktorer, inkludert konkurransen for søkeordene du vil rangere for, kvaliteten på annonsen og landingssiden, samt målgruppen og geografien du målretter mot. Det er ingen fast pris, og du kan sette et daglig budsjett for hva du er villig til å bruke. Du betaler vanligvis per klikk (CPC) eller per tusen visninger (CPM).

Det beløpet du bør bruke på Google Ads avhenger av bedriftens markedsføringsbudsjett, mål med kampanjen, og den forventede avkastningen på investeringen (ROI). Start med et mindre budsjett for å teste ulike annonser og søkeord, og analyser resultater før du øker investeringen. Det er viktig å fokusere på kvaliteten på trafikken og konverteringene fremfor bare annonsekostnaden.

For å legge til bedriften din på Google, bruk Google My Business (nå en del av Google Business Profile). Opprett en profil ved å angi bedriftsinformasjon som navn, adresse, åpningstider, og tjenester. Verifiser deretter bedriften din gjennom en verifiseringsprosess Google angir. Dette vil gjøre bedriften din synlig i Google Søk og Maps.

For å avslutte eller fjerne en Google Ads-kampanje som din bedrift har iverksatt, kan du følge disse trinnene:

  1. Logg inn på din Google Ads-konto.
  2. Naviger til ‘Kampanjer’ på dashbordet.
  3. Velg kampanjen eller annonsene du ønsker å stoppe.
  4. Du kan enten sette kampanjen på pause eller slette den helt. Hvis du velger å slette kampanjen, må opprette en ny kampanje hvis du bestemmer deg for å kjøre annonser igjen i fremtiden.
  5. For å sette en kampanje på pause, klikk på ‘Handlinger’ og deretter ‘Pause’. For å slette, klikk på ‘Handlinger’ og deretter ‘Fjern’. Bekreft ditt valg.
Slik lager du en markedsplan for sosiale medier

Gratis E-bok

Slik lager du en markedsplan for sosiale medier

Last ned vår praktiske guide til hvordan du kan markedsføre din bedrift på sosiale medier.
Ditt neste steg mot suksess

Få hjelpen du trenger

Uansett om du trenger forretningsveiledning, markedsføring av din bedrift, eller utvikling av digitale løsninger, står vi parate til å hjelpe deg til topps i din bransje. Fyll ut skjemaet herunder, så tar vi kontakt ved første anledning.

Generell informasjon
Kort oppsummering av ditt behov
Gratis E-bok

Slik lager du en markedsplan for sosiale medier