Grafisk design - Tenk Digitalt

Grafisk design

Grafisk design som treffer din målgruppe

Vi skaper grafisk design for unike merkevareidentiteter som kommuniserer din bedrifts verdier og appellerer til din målgruppe.

Styrk din merkevare hos oss

Vår tilnærming til grafisk design

Skreddersydd design for ditt behov

Generisk grafisk design kan ofte falle flatt og dekker ikke alltid dine spesifikke behov. Vi er her for å endre på dette ved å utvikle unike visuelle løsninger som engasjerer kundene på en bedre måte og styrker din merkevareidentitet. Vårt team av kreative utviklere har ekspertisen som forvandler dine ideer til virkelighet.

Vår spesialitet er skreddersydd grafisk design som møter dine unike behov og tilbyr nye og bedre løsninger enn de som allerede eksisterer i markedet. Våre designere står klare til å utvikle visuelle løsninger som ikke bare skiller deg ut i mengden, men også gir din merkevare en betydelig konkurransefordel.
Økt salg og kundekrets
Solid merkevarebygging
Kostnadseffektiv markedsføring

Kreativt kundeengasjement

Fang oppmerksomhet med moderne webdesign

Vi følger moderne designprinsipper for å skape visuelt innhold som øker sjansen for engasjement og konvertering av besøkende til kunder.

Kunsten er å balansere stilrene linjer med krystallklare budskap og overbevisende handlingsoppfordringer. Vi bruker farger, typografi, og bildebruk strategisk for å lede besøkendes oppmerksomhet mot viktige budskap og konverteringspunkter.

Vår ekspertise omfatter også å forstå hvordan design påvirker brukeradferd og beslutningstaking. Gjennom A/B-testing og brukerundersøkelser, finjusterer vi kontinuerlig designet for å maksimere konverteringsrater og forbedre brukeropplevelsen

Engasjer kunder med vår ekspertise
En laptop der grafisk design skyter en fargebølge ut fra skjermen.

Responsivt design

Tilpasning til alle plattformer

Vi tilpasser ditt design til alle plattformer, samt utvikler mobilapp om behovet melder seg.

En helhetlig merkevareopplevelse er essensielt for å utmerke seg i dagens konkurranselandskap. Dette betyr at ditt merke blir kommunisert tydelig og konsistent på alle plattformer og enheter. Det handler ikke bare om visuell tilpasning, men også om å skape en sammenhengende fortelling som resonnerer med din målgruppe og forsterker ditt merkes identitet.
Om din kundegruppe krever en mobilapp, trer vårt team av erfarne apputviklere inn for å sikre at dine kunder får en engasjerende og verdifull opplevelse som er spesialtilpasset for håndholdte enheter. Vi kombinerer moderne teknologi med beste praksiser for UX/UI design for å utvikle applikasjoner som svarer til dine kunders behov og forventninger.
Bli lagt merke til med våre løsninger

Tidsriktige designløsninger

Konkurransedyktige løsninger

Vårt team jobber tett med deg for å utvikle designløsninger som speiler din visjon og oppfyller dine spesifikke mål.

Vår tilnærming starter med å sette oss inn i din virksomhets historie, verdier, og visjon. Derfor jobber vårt team av dedikerte designere og kreative utviklere tett med deg for å skreddersy grafisk design som speiler din unike identitet, jobber mot dine spesifikke mål og engasjerer din målgruppe.

Vi tar i tillegg høyde for at markedet og teknologien er i konstant endring ved å holde oss konstant oppdatert på de siste trendene og beste praksisene. Dette sikrer at vi kan tilby innovative og fremtidsrettede designløsninger som ikke bare møter dagens behov, men også setter deg i en sterk posisjon for årene som kommer.

Få et design som matcher din visjon

Ofte stilte spørsmål

FAQ

Grafisk design er kunsten og praksisen med å planlegge og prosjektere ideer og erfaringer med visuelle og tekstlige innhold. Det kan ta form av fysiske eller digitale bilder, ord, eller grafikk og brukes på tvers av mange plattformer, som nettsider, trykksaker, logoer, annonser, produktforpakninger, og mer, for å kommunisere et spesifikt budskap til en målgruppe.

En grafisk designers jobb er å skape visuelle konsepter, enten for hånd eller ved bruk av programvare, for å kommunisere ideer som inspirerer, informerer, eller fanger oppmerksomheten til betrakteren. Dette innebærer å velge farger, skrifttyper, bilder, og layout for å skape design som møter kundens behov og mål. De arbeider med en rekke materialer, fra digitalt innhold til trykte medier.

Grafisk design er viktig fordi det forbedrer kommunikasjon gjennom visuell representasjon av ideer og meldinger. Godt design kan øke en merkevares synlighet, fremme profesjonalitet, forbedre brukeropplevelsen, og bidra til å formidle komplekse ideer på en lett forståelig måte. Det spiller en kritisk rolle i markedsføring og merkevarebygging, samt i å skape en konsistent identitet for bedrifter og organisasjoner.

I Norge er ikke “grafisk designer” en beskyttet tittel. Det betyr at man ikke trenger spesifikk sertifisering eller lisens for å kalle seg en grafisk designer eller for å utøve yrket. Imidlertid er det en fordel med relevant utdanning og erfaring for å bli anerkjent og få jobb innen feltet.

Kostnaden for en logo kan variere enormt basert på designerens erfaring, prosjektets kompleksitet, og kundens behov. Priser kan starte fra et par tusen kroner for enkle design fra mindre erfarne designere, til titusenvis av kroner for omfattende logo-designprosjekter laget av høyt anerkjente designbyråer. Det er viktig å diskutere forventninger, behov og budsjett med designeren eller byrået på forhånd.

Kostnaden for å utvikle en nettside kan variere betydelig basert på flere faktorer, inkludert kompleksiteten av designet, funksjonaliteten som kreves, antall sider, og om det er bruk av standard maler eller skreddersydde løsninger. Prisene kan variere fra noen få tusen kroner for enkle nettsider laget med nettstedbyggere til flere hundre tusen kroner for store, skreddersydde nettsider utviklet av profesjonelle webdesignere og -utviklere.

en strategi for inbound marketing er viktig

Gratis E-bok

Hva er inbound marketing og hvordan lager du en inbound-strategi?

Last ned vår gratis guide Hvordan lage en inbound marketing-strategi. En inbound marketing-strategi vil hjelpe deg med å systematisere din digitale markedsføring, slik at du kan tiltrekke medlemmer av din målgruppe og konvertere dem til kunder.

Ditt neste steg mot suksess

Få hjelpen du trenger

Uansett om du trenger forretningsveiledning, markedsføring av din bedrift, eller utvikling av digitale løsninger, står vi parate til å hjelpe deg til topps i din bransje. Fyll ut skjemaet herunder, så tar vi kontakt ved første anledning.

Generell informasjon
Kort oppsummering av ditt behov
Gratis E-bok

Hva er inbound marketing og hvordan lager du en inbound-strategi?