Mentor - Tenk Digitalt

Mentor

Mentorstøtte for din bedrift

Vi tilbyr en unik mulighet der din bedrift kan få støtte av mentor og veiledning fra våre eksperter innen bedriftsutvikling.

Avtal møte med oss i dag

Vår tilnærming

Hvordan en mentor hjelper deg til suksess

Hvis din bedrift har kommet forbi oppstartsstadiet og er på vei mot skalering, kan vi guide deg over alle hindre på vei mot suksess. Å ha en mentor i denne kritiske fasen av bedriftens utvikling kan være avgjørende for å navigere komplekse valg som følger med vekst og utvikling. Våre mentorer hjelper deg med å gjøre de strategiske grepene som er viktigst for din langvarige suksess, enten det gjelder operasjonell effektivitet, markedsføringsstrategier eller finansiell planlegging.

I tillegg til strategisk veiledning, tilbyr våre mentorer en unik mulighet til å reflektere over dine lederegenskaper. Ved å engasjere seg i en fortrolig dialog, kan du utforske nye perspektiver og løsninger på problemer, utvikle dine personlige lederferdigheter og få selvtillit i din beslutningstaking. Gjennom denne veiledningen sikrer vi at du ikke bare overkommer nåværende hindre, men også styrker din bedrifts grunnlag for fremtidig vekst og suksess.
Økt salg og kundekrets
Solid merkevarebygging
Kostnadseffektiv markedsføring

Vårt tilbud om mentor tjenester

Få uvurderlig ekspertise uten økonomisk risiko

Dette er din sjanse til å samarbeide med bransjeledende eksperter dedikert til din suksess. Forklar oss din visjon, og vi hjelper deg å finne veien videre.

Ved å dra nytte av vårt unike mentortilbud, får du en sjelden mulighet til personlig utvikling og profesjonell vekst uten økonomisk risiko. Våre mentorer tilbyr skreddersydd veiledning som er direkte relevant for de utfordringene og målene din virksomhet står overfor. Enten det dreier seg om å forbedre dine strategiske beslutninger, finne nye veier for vekst, eller løse spesifikke utfordringer. Vår mentor der for å lytte, utfordre og guide deg.

Vår mentorstøtte strekker seg også utover de tradisjonelle rådene ved å tilby praktisk hjelp der det trengs. Dette kan inkludere hjelp til å utforme dokumenter, introduksjoner til verdifulle kontakter i bransjen, eller bistand i møter. Ved å kombinere dyptgående fagkunnskap med en praktisk og hands-on tilnærming, sikrer vi at du får rådene du trenger og den konkrete støtten som kreves for å implementere disse og se reelle resultater.

Finn ut mer om vårt mentortilbud
Tenk på hvordan du vil fremstille bedriften din på Snapchat

Vårt mentorprogram

La oss bli din mentor

Visste du at vår CEO - Jan Sollid Storehaug - ble invitert på statsministerens kontor for å diskutere norsk gründervirksomhet?

Gjennom vårt mentorprogram får du tilgang til unik ekspertise og veiledning fra Jan Sollid Storehaug. Jan er en pioner innen norsk gründervirksomhet med en historie som strekker seg fra oppstarten av UNIC på 80-tallet til ledelsen av Tenk Digitalt AS. Hans erfaring fra å navigere i de tidlige dagene av norsk IT-boom, kombinert med hans nåværende innsikt i digital markedsføring, gjør ham til en uvurderlig ressurs for enhver bedriftsleder.

Som mentor legger Jan vekt på en personlig tilnærming, hvor din agenda er hans agenda. Han tilbyr fortrolige en-til-en samtaler hvor du kan diskutere alt fra strategiske utfordringer til mer praktiske aspekter ved bedriftsledelse. Jan deler villig av sin omfattende kunnskap og erfaring for å akselerere din virksomhets vekst og suksess.

Ta en prat med Jan

Vår ekspertise

Et effektivt og enkelt konkurransefortrinn

Vårt mentorprogram er spesielt designet for å gi din bedrift de verktøyene og innsikten som kreves for å overgå konkurrentene.

Vårt mentorprogram tilbyr ekspertveiledning som kan transformere måten du løser forretningsutfordringer på. Våre mentorer står klare til å bistå deg med å navigere gjennom operasjonelle barrierer, økonomiske spørsmål, og strategisk planlegging. De gir deg verktøyene og perspektivene du trenger for å ta informerte beslutninger, øke effektiviteten og styrke din posisjon i markedet.

Gjennom personlig tilpasset veiledning sikrer vi at du rustes til å takle nåværende og fremtidige utfordringer, og ser nye muligheter for vekst og innovasjon. Vår mentor tjeneste byr på mer enn bare rådgivning. Du får en sparringspartner som er genuint interessert i din suksess. Dette gir deg en unik mulighet til å utvikle din bedrift på en måte som virkelig skiller seg ut fra konkurrentene.

Overvinn dine utfordringer med vår ekspertise

Ofte stilte spørsmål

FAQ

Å ha en mentor kan være uvurderlig for både personlig og profesjonell utvikling. En mentor kan gi veiledning, støtte, og innsikt basert på sine egne erfaringer, noe som kan hjelpe deg å navigere utfordringer, ta informerte beslutninger, og oppnå dine mål raskere. Mentorer kan også tilby nettverksmuligheter og hjelpe til med å åpne dører som ellers kunne vært utilgjengelige.

En mentor fungerer som en rådgiver og veileder som deler kunnskap, erfaringer, og perspektiver for å støtte protesjéen i deres utvikling. Dette kan inkludere å gi tilbakemeldinger, undervise i spesifikke ferdigheter, bistå med karriereplanlegging, og tilby emosjonell støtte. En mentor kan hjelpe en klient med å sette realistiske mål og utarbeide en plan for å oppnå dem.

Man kan finne en mentor ved å utvide sine profesjonelle nettverk, enten gjennom jobb, organisasjoner, bransjearrangementer, eller sosiale medier som LinkedIn. Man kan også spørre lærere, tidligere eller nåværende arbeidsgivere, eller andre profesjonelle kontakter. Mange organisasjoner tilbyr formelle mentorprogrammer, som kan være en annen vei til å finne en mentor.

En mentor er viktig fordi de kan tilby veiledning og støtte som er tilpasset dine unike behov og mål. De kan hjelpe deg å utvikle nøkkelkompetanser, øke selvtilliten, og gi deg et verdifullt eksternt perspektiv på utfordringer og muligheter. Mentorer kan også fungere som rollemodeller og inspirere til vekst og utvikling.

Et mentorprogram er en organisert måte å koble sammen mentorer og protesjéer på, ofte innenfor rammen av en spesifikk organisasjon, institusjon, eller bransje. Disse programmene er designet for å fremme utvikling gjennom én-til-én relasjoner eller i grupper, og de kan være strukturert rundt spesifikke mål, som karriereutvikling, faglig utvikling, eller personlig vekst.

Kostnaden for en mentor kan variere. Mange mentorrelasjoner, spesielt de som dannes naturlig gjennom nettverk eller innenfor mentorprogrammer tilbudt av arbeidsgivere eller profesjonelle organisasjoner, er gratis. Men hvis man søker veiledning fra en profesjonell mentor eller coach gjennom et betalt program, kan kostnadene variere betydelig basert på mentorens erfaring, programmets varighet, og omfanget av veiledningen som tilbys. Det er viktig å vurdere hva du håper å oppnå gjennom mentoring og å diskutere eventuelle kostnader på forhånd.

Verdivurdering av en bedrift

Gratis E-bok

Verdivurdering bedrift: Hva er ditt selskap verdt?

Verdivurdering av din bedrift er første steg på veien til å finne investorer. Denne e-boken gir deg en grundig innføring i de vanligste metodene for å verdsette ditt foretak.
Ditt neste steg mot suksess

Få hjelpen du trenger

Uansett om du trenger forretningsveiledning, markedsføring av din bedrift, eller utvikling av digitale løsninger, står vi parate til å hjelpe deg til topps i din bransje. Fyll ut skjemaet herunder, så tar vi kontakt ved første anledning.

Generell informasjon
Kort oppsummering av ditt behov
Gratis E-bok

Verdivurdering bedrift: Hva er ditt selskap verdt?