Slik kan du enkelt dele din Snapchat-profil

 In Sosiale medier

En av de store utfordringene med å bruke Snapchat for forretninger er at det hittil har vært vanskelig å dele Snapchatkontoen med andre. Snapchat er et fantastisk verktøy for å komme i kontakt med en yngre målgruppe og å bygge merkevarekjennskap.

Nå har det heldigvis blitt enklere å dele brukerkontoen din med andre. Lenken henter du fra snapchat, og ser slik ut: https://www.snapchat.com/add/Tenk Digitalt AS

Bruker du mobil skal du kunne klikke på lenken med mulighet for å legge Tenk Digitalt AS til som venn. Da vil du kunne sende og motta “snaps” fra oss i Tenk Digitalt AS.

 

Slik lager du en Snapchat-lenke som kan deles:

 

1. Klikk på Snapchat-symbolet øverst i Snapchat.

 


Lage lenke til snapchat-profil

2. Klikk på “Legg til venner”.

 


Lage lenke til snapchat-profil

3. Klikk på “Del brukernavn”.

 


Lage lenke til snapchat-profil

Nå kan du velge hvordan du vil dele lenken. Lenken kan du også kopiere og dele på nettstedet ditt, sende som SMS, på e-post, og så videre.

 


Lage lenke til snapchat-profil

Oppsummering

1. Klikk på Snapchat-symbolet øverst i Snapchat.

2. Klikk på «Legg til venner».

3. Klikk på «Del brukernavn».

 

Følg oss gjerne på Snapchat!

Alt begynner med et godt nettsted

Begynner du markedsføre deg selv før ditt nettsted er klart kan du risikere å miste leads og potensielle kunder. Enkelt forklart må nettstedet ditt være egnet for å få tak i ti på taket. Du vet at de er der, men trenger en stige for å få tak i de. På ditt nettsted kan denne stigen for eksempel være Call to Actions (handlingsoppfordrende lenker slik som banneren under).

Funksjoner som ditt nettsted bør ha:

 • Responsivt og aktuelt design: Et nettsted som fungerer optimalt på alle enhenter.
 • Søkemotoroptimalisert (SEO): Godt innhold lønner seg både for å hjelpe besøkende til å navigere på ditt nettsted, men hjelper også søkemotoren til å forstå hva ditt nettsted handler om. Pass også på at den tekniske kvaliteten på ditt nettsted er tilpasset for indeksering.
 • Sosiale medieknapper: Tilrettelegg ditt nettsted for deling på sosiale medier.
 • Sporingspiksler: Lar deg fange opp demografi om besøkende og muligheten til å målrette annonser mot de som har besøkt ditt nettsted eller bestemte sider.
 • Facebookpiksel: Facebookpikselen installeres på ditt nettsted og lar deg måle resultatet av kampanjer og målrette kampanjer for de som mest sannsynlig vil gjøre det du ønsker. Med Facebook-pikselen kan du også automatisk lage et publikum av de som har besøkt nettstedet ditt, som du igjen kan bruke for å finne mennesker som ligner på de som har besøkt nettstedet ditt (speilpublikum).
 • Analyseverktøy: Du bør integrere et analyseverktøy som for eksempel Google Analytics for å undersøke resultatet av dine kampanjer på tvers av mediekanaler. Du vil også få verdifull informasjon om din målgruppe og hvordan de oppfører seg på ditt nettsted.
 • Landingssider: Du bør ha én landingsside for hver kampanje du lager. En landingsside er en side som er laget på nettstedet som du tilpasser nøyaktig til kampanjen.
 • Call to Action: Med handlingsoppfordrende lenker kan du oppfordre besøkende til å gjøre noe, for eksempel kjøpe noe eller fylle ut et skjema.

På tide å gjøre noe med nettstedet ditt? Få inspirasjon av disse 30 flotte nettstedene!

Du kan også overlate hele jobben til Tenk Digitalt AS – ring 23896811.

 • Vi vet mange har det fryktelig travelt og ikke ønsker å bruke tid på å skape eget nettsted. Er du blant disse? Da kan du trygt sette bort hele jobben til Tenk Digitalt AS.
 • Avhengig av ditt behov og dine ambisjoner kan du velge komplette pakkeløsninger fra Tenk Digitalt AS hvor vi tar oss av nesten alt. Du kan konsentrere deg om å skrive teksten du ønsker å presentere og velge ut de bildene du ønsker å bruke. Vi laster opp, tilpasser designet og hjelper deg med alle løpende oppdateringer.
 • Vi kan også hjelpe deg med bruk av sosiale medier og blogg om du ønsker at det skal være en del av ditt nettsted.
 • Du kan også sette opp en komplett nettbutikk med betalingsløsninger som gjør det enkelt for dine kunder å handle hos deg.
 • Vi tar oss av alle tekniske oppgaver og oppdateringer.
 • Ring oss på 23896811 eller send en mail til [email protected] med dine spørsmål om du foretrekker det.

Vil du snakke med oss?

Trenger du hjelp med digital markedsføring? Kontakt oss i dag, og avtal et gratis, uforpliktende møte.

Andre artikler du burde lese:

30 nettsteder vi kan lage for deg

Vil du leve gründerdrømmen slik som Anne Nygren?

Kom i gang med markedsføring på Facebook

Slik legger du til flere Instagram-kontoer

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search

Facebook newsroom