Mangler du bilder til ditt nettsted?

 In Nettsider

For oss som ikke er fotografer, og heller vil bruke tiden på andre ting enn å ta bilder, finnes det heldigvis mange dyktige fotografer der ute som er villige til å la oss bruke bildene sine – helt gratis!

Denne listen viser aktører som tilbyr gratis bilder og aktører som tilbyr bilder mot betaling. Det er stor variasjon mellom hva de forskjellige leverandørene tilbyr. Husk å alltid lese lisensavtalen på bildene du vil bruke.

Pixabay

Pris: Gratis

Pixabay tilbyr over 550 000 fotografier, illustrasjoner og videoer som du kan bruke til personlig og kommersielt bruk. Pixabay har et bredt utvalg av temaer for bildene. Du kan laste ned, endre og distribuere bildene som du vil, og kreditering er ikke nødvendig.

Life of Pix

Pris: Gratis

Life of Pix har et mindre utvalg av bilder en Pixabay, men kvaliteten på bildene er gjennomgående bedre. Du kan velge mellom temaer som dyr, strand, svart-hvitt, by, konstruksjon, kontor, mat, industri, natur, objekter, mennesker, hav og teksturer. I likhet med Pixabay kan bildene brukes både til personlig og kommersielt bruk, helt gratis.

StockSnap

Pris: Gratis

Søkefunksjoner gjør det enkelt å finne relevante bilder. Alle bildene kan brukes til privat og kommersielt bruk, og kreditering er ikke nødvendig.

Startup Stock Photos

Pris: Gratis

Startup Stock Photos er en samling med gratis bilder fra gründermiljøer. Noe begrenset utvalg.

ISO Republic

Pris: Gratis

ISO Republic tilbyr høykvalitets bilder til privat og kommersielt bruk. Noe vanskelig å navigere seg frem til relevante bilder.

Travel Coffee Book

Pris: Gratis

Travel Coffee Book er en samling av bilder som har blitt tatt på reise. Her finner du fantastiske bilder av landskap og generelle reisebilder. Alle bildene kan brukes til privat og kommersielt bruk.

Designers Pics

Pris: Gratis

En stor samling av tradisjonelle bilder med stor variasjon.

Crow the Stone

Pris: Gratis

Noe vanskelig å finne frem til relevante bilder, men ellers flotte bilder.

Split Shire

Pris: Gratis eller 10 $ for å laste ned .zip

Daniel Nanescu tilbyr generøst sine personlige bilder. Siden er full av flotte bilder av høy kvalitet. Kreditering er ikke nødvendig.

Skitterphoto

Pris: Gratis

Massevis av interessante bilder fra hele verden. Du kan velge mellom kategorier som mennesker, natur, landskap, transport – blant andre. Alle bildene kan brukes til privat og kommersielt bruk, og kreditering er ikke nødvendig.

Unsplash

Pris: Gratis

Noe begrenset utvalg. Bildene kan både brukes til privat og kommersielt bruk.

Shutterstock

Pris: Tilbyr ulike betalingsabonnementer. Laveste pris er 49 $ for 5 bilder, eller du kan velge mellom ulike abonnementer etter hvor mange bilder du ønsker å laste ned månedlig.

Shutterstock tilbyr over 70 millioner bilder, illustrasjoner, vektorer, videoer og musikkspor. Søkefunksjonen gjør det enkelt å finne relevante bilder. Ved nedlastning velger du bildekvalitet og lisensavtale.

Trenger du hjelp med din digitale markedsføring?

Digital markedsføring kan være mye mer effektiv enn tradisjonell markedsføring, men da må du vite hva du gjør. Vi gjør heldigvis det, og kan hjelpe deg med det du trenger!

Jeshoots

Pris: Gratis og bilder mot betaling (ca. 4$ per bilde)

Jeshoots tilbyr bilder for privat og kommersielt bruk. På nettstedet kan du bla gjennom kategorier som blant annet dyr, mat, natur og mennesker.

Snapwire Snaps

Pris: Gratis og bilder mot betaling.

Det er noe vanskelig å finne relevante gratisbilder på denne siden. Fordelen med Snapwire Snaps er at du kan legge inn ønske om bilde, og få en fotograf til å ta bilder for deg mot betaling.

Public Domain Archive

Pris: Gratis og Premium abonnement for 10 $ per måned.

Public Domain Archive har en rekke gratis bilder som kan brukes til privat og kommersielt bruk. Du kan oppgradere til Premium for å laste ned mange bilder samtidig og slippe reklame.

Vet du om lignende aktører som burde ha vært på listen? Legg igjen en kommentar – så oppdaterer vi listen!

Du kan også overlate hele jobben til Tenk Digitalt AS -ring 23896811.

  • Vi vet mange har det fryktelig travelt og ikke ønsker å bruke tid på å skape eget nettsted. Er du blant disse? Da kan du trygt sette bort hele jobben til Tenk Digitalt AS.
  • Avhengig av ditt behov og dine ambisjoner kan du velge komplette pakkeløsninger fra Tenk Digitalt AS hvor vi tar oss av nesten alt. Du kan konsentrere deg om å skrive teksten du ønsker å presentere og velge ut de bildene du ønsker å bruke. Vi laster opp, tilpasser designet og hjelper deg med alle løpende oppdateringer.
  • Vi kan også hjelpe deg med bruk av sosiale medier og blogg om du ønsker at det skal være en del av ditt nettsted.
  • Du kan også sette opp en komplett nettbutikk med betalingsløsninger som gjør det enkelt for dine kunder å handle hos deg.
  • Vi tar oss av alle tekniske oppgaver og oppdateringer.
  • Ring oss på 23896811 eller send en mail til [email protected] med dine spørsmål om du foretrekker det

Vil du snakke med oss?

Trenger du hjelp med digital markedsføring? Kontakt oss i dag, og avtal et gratis, uforpliktende møte.

Andre artikler du burde lese:

De ti beste sosiale medieverktøyene

Slik tester du om ditt nettsted er mobilvennlig

Slik setter du opp Google Analytics

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search

Finn ut hvordan du blir overvåket