Digitalt seminar for gründere - Tenk Digitalt
jan-digitalt-seminar

Digitalt seminar for gründere

Har du en gründer i magen kan det være lurt å snakke med andre erfare gründere som har gått opp løypa før deg.

Jeg var invitert av Innovasjon Norge og Senter for Seniorpolitikk til å holde et innlegg Onsdag 15. april på deres digitale seminar.

Det var flere spennende innlegg fra andre erfarne gründere og du kunne stille spørsmål underveis. Etter presentasjonene kunne deltakerne gå inn i digitale rom og fortsette diskusjonene der.

Mulighetene har aldri vært så store. Verktøykassen er større enn noensinne, enklere å bruke og gjerne aldeles gratis!

Mitt innlegg var på beskjedne 10 minutter. Se det i sin helhet her:

Innlegg for Innovasjon Norge og Senter for Seniorpolitikk

Last ned slides med bonus

Du kan laste ned kopi av slides med ekstra innhold – illustrasjoner og linker til eksterne kilder for fordypning på denne linken.

Opptak av hele seminaret

Innlegg ble holdt av:

  • Kari Østerud, Senter for Seniorpolitikk
  • Maria Amelie, forfatter
  • Sandra Tollefsen, Sisters in Business,
  • Gaute Myklbust, MYWO
  • Carsten Hjelde, Acini capital
  • Kristin Langnes, SISU Business
  • Florence Aasen, seniorgründer
  • Lucie Sunde-Eidem, Statssekretær NFD

Se flere foredrag

Om du vil se et eller flere opptak av mine foredrag som utdyper det jeg gikk gjennom i mitt innlegg vil jeg anbefale deg å sjekke ut mine foredrag på Youtube som du finner her.

Har du en gründer i magen og lurer på hva som skal til for å lykkes? Les gjerne også min artikkel Hva skal til for å lykkes med din startup?

I denne artikkelen forklarer jeg hvordan du verdivurderer din bedrift – med formler og eksempler.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Del denne artikkelen

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp
Jan Sollid Storehaug

Jan Sollid Storehaug

Daglig leder i Tenk Digitalt AS og foredragsholder. Jan har et stort engasjement for entreprenørskap og hvordan nye teknologier utfordrer oss og skaper nye muligheter. Les mer om Jans foredrag på Storehaug.no Send gjerne en epost til jan@tenkdigitalt.no eller ring 97512077 for en hyggelig prat!

Vi kan hjelpe deg med:

CTA-contact-us-new.png

Digital strategi

Tenk Digitalt kan hjelpe din bedrift å lage en praktisk plan for digital kommunikasjon og markedsføring. Vi diskuterer din digitale strategi og undersøker dine konkurrenter. Deretter kommer vi med konkrete forslag til forbedringer.

landingpage

Nettsider som virker

Har du nettsider som er godt egnet for digital markedsføring? Vi kan undersøke hvor godt nettstedet virker. Få en gratis vurdering av dine nettsider med konkrete forslag til forbedringer. Små endringer kan gi store resultater!

homepage-seo

Synlighet

Hvordan driver du trafikk til nettsidene dine? Tenk Digitalt kan lage innhold, optimalisere for søk, samt drive trafikk med sosiale medier, e-post og andre kanaler. Effektive nettsider gir mange besøk som konverteres til salg.

Jan Sollid Storehaug markedsføring i sosiale medier

Verdivurdering

Tenk Digitalt bistår gründere eller styrer som vurderer salg av sin virksomhet. Vi hjelper deg med riktig kommunikasjon mot din målgruppe. Første steg er å gjennomføre en grundig verdivurdering av din virksomhet..

Se hvordan trafikken stiger med en blogg

Finne investorer

Vi har oversikt over alle norske investorer og vet hvilke bransjer og hvilke investeringsfaser de er interessert i. Vi kan bistå ved små og store kapitalutvidelser og har deltatt i mange suksessrike norske og internasjonale emisjoner.

analysis-brainstorming-business-1571699

Aksjonærportal

Ønsker du å forbedre kommunikasjonen med dine aksjonærer? Vår aksjonærportal har BankID login for aksjonærer og styre. Løsningen kan brukes ved kapitalutvidelser og oppdaterer aksjonærregisteret med ett klikk.

Oppsummering av ukens digitale nyheter

Motta ukens mest interessante digitale nyheter direkte i innboksen helt gratis! Din e-postadresse er trygg hos oss – og du kan selvfølgelig melde deg av når som helst.

Les de siste digitale nyhetene

Vi gir deg gratis ukens viktigste digitale nyhetene fra norske nettsider som skriver om teknologi, digital markedsføring, gründerstoff, sosiale medier og søkemotorer.

Del denne artikkelen

Ta kontakt

Tenk Digitalt hjelper deg med din digitale strategi, nettsider som konverterer til salg og økt trafikk til dine nettsider. Vi kan også bistå med verdivurdering av din bedrift og bistand til å finne nye aksjonærer. Ta kontakt i dag for en uforpliktende samtale!