Digitalt seminar for gründere - Tenk Digitalt
Jan Sollid Storehaug holder foredrag på Digitalt Seminar.

Digitalt seminar for gründere

Digitalt Seminar var et initiativ for de som har en gründer i magen. Da kan det nemlig være lurt å snakke med andre erfare gründere som har gått opp løypa før deg.

Jeg var invitert av Innovasjon Norge og Senter for Seniorpolitikk til å holde et innlegg Onsdag 15. april på deres “Digitalt Seminar”.

Det var flere spennende innlegg fra andre erfarne gründere og du kunne stille spørsmål underveis. Etter presentasjonene kunne deltakerne gå inn i digitale rom og fortsette diskusjonene der.

Mulighetene har aldri vært så store. Verktøykassen er større enn noensinne, enklere å bruke og gjerne aldeles gratis!

Mitt innlegg var på beskjedne 10 minutter. Se det i sin helhet her:

Innlegg for Innovasjon Norge og Senter for Seniorpolitikk

Last ned slides med bonus

Du kan laste ned kopi av slides med ekstra innhold – illustrasjoner og linker til eksterne kilder for fordypning på denne linken.

Opptak av hele seminaret

Innlegg ble holdt av:

  • Kari Østerud, Senter for Seniorpolitikk
  • Maria Amelie, forfatter
  • Sandra Tollefsen, Sisters in Business,
  • Gaute Myklbust, MYWO
  • Carsten Hjelde, Acini capital
  • Kristin Langnes, SISU Business
  • Florence Aasen, seniorgründer
  • Lucie Sunde-Eidem, Statssekretær NFD

Se flere foredrag

Om du vil se et eller flere opptak av mine foredrag som utdyper det jeg gikk gjennom i mitt innlegg vil jeg anbefale deg å sjekke ut mine foredrag på Youtube som du finner her.

Har du en gründer i magen og lurer på hva som skal til for å lykkes? Les gjerne også min artikkel Hva skal til for å lykkes med din startup?

I denne artikkelen forklarer jeg hvordan du verdivurderer din bedrift – med formler og eksempler.

 

Del denne artikkelen

Picture of Jan Storehaug

Jan Storehaug

Daglig leder i Tenk Digitalt AS og foredragsholder. Jan har et stort engasjement for entreprenørskap og hvordan nye teknologier utfordrer oss og skaper nye muligheter. Les mer om Jans foredrag på Storehaug.no Send gjerne en epost til jan@tenkdigitalt.no eller ring 97512077 for en hyggelig prat!

Del denne artikkelen

Ta kontakt

Tenk Digitalt hjelper deg med din digitale strategi, nettsider som konverterer til salg og økt trafikk til dine nettsider. Vi kan også bistå med verdivurdering av din bedrift og bistand til å finne nye aksjonærer. Ta kontakt i dag for en uforpliktende samtale!