Synlighet i digitale kanaler kan gi mange nye kunder - Tenk Digitalt

Synlighet i digitale kanaler kan gi mange nye kunder

Synlighet i digitale kanaler bidrar til mer trafikk til dine nettsider. Med riktig optimalisert innhold kan du få mange besøkende fra din målgruppe som finner deg i et Google søk. Så mye som 93% av alle B2B kjøp starter med et søk* Sosiale medier og e-post er andre eksempler på digitale kanaler som kan bidra til at du når ut til din målgruppe.

*kilde: Marketo

Den første oppgaven markedssjefen eller gründeren må løse for å komme i gang med digital markedsføring er: Gode nettsider som konverterer besøkende til leads eller kunder.

Den neste utfordringen er å drive trafikk fra målgruppen til nettsidene. Det finnes mange mulige digitale kanaler som kan benyttes til å nå ut til potensielle nye kunder.

Ta gjerne kontakt med oss i dag for å få en gratis og uforpliktende analyse av ditt nettsted og dine digitale kanaler med forslag til forbedringer.

Vi gir deg også et forslag på hvordan Tenk Digitalt kan hjelpe din bedrift med digital synlighet. Vi har lang erfaring med alle digitale kanalene vi nevner her.

Facebook, LinkedIn, Instagram, YouTube, SnapChat og mange andre sosiale plattformer er fantastiske verktøy for å drive trafikk.

De aller fleste starter sin kundereise med et Google søk. Derfor må du sørge for at du kommer helt på topp når noen søker etter det du tilbyr. Vi hjelper deg også med Google Ads.

E-post og meldinger er ofte undervurdert som digitale kanaler. Men dette er den mest effektive kanalen for konvertering. Vi kan hjelpe deg å automatisere utsendelser til dine leads og kunder.

Omtale på nettsider og medier i din bransje som leses av potensielle nye kunder, kan lede til god trafikk. Vi kan fortelle deg hvordan du går fram for å bli omtalt – eller gjøre det for deg.

Finnes det digitale kanaler som er relevante for akkurat din bransje? Vi hjelper deg å bli synlig for din målgruppe akkurat der du når dem best.

TA KONTAKT

Vi tar kontakt på telefon ved behov

Se vår personvernerklæring her

Dette sier kunder om Tenk Digitalt AS

Tenk Digitalt fungerer som vår digitale markedssjef. Vi har økt trafikken til våre nettsider med 5.000 %

opus-consulting-logo

Tenk Digitalt bistår oss med alt innen digital markedsføring. Vi er svært fornøyd med utviklingen!

amesto-consulting
tenk-digitalt-anker-bergli

Gjennom to vellykkede aksjekapitalutvidelser har vi fått 22 millioner i ny kapital på under ett år

polarfisk logo

Tenk Digitalt kan gjøre deg synlig for din målgruppe

Vi tilbyr full fleksibilitet i våre tjenester for bedre synelighet i digitale flater. Våre ansatte er spesialiserte på ulike fagområder, som SEO, markedsføring i sosiale medier, konverteringsoptimalisering, og mye mer. Med byråavtalen vår får du med andre ord tilgang på din egen markedsføringsavdeling uten å ansette noen.

Facebook og Instagram

Facebook har 2,5 milliarder aktive brukere per måned og over 3 millioner brukere i Norge.  For mange er betalt markedsføring på Facebook og Instagram den mest effektive kanalen om det blir gjort riktig.

LinkedIn

Selger du til andre bedrifter bør du være på LinkedIn. Her kan du få stor organisk synlighet for deg, din kompetanse og din bedrift. LinkedIn byr på målretting i særklasse. Vi viser deg hvordan. 

Søkemotorer annonser

Annonser på Google kan være svært effektive for å drive trafikk fra potensielle kunder som leter etter dine produkter eller tjenester. Vi kan hjelpe deg å vedlikeholde dine annonser på Google Ads.

Søkemotoroptimalisering

89% av alle forbrukskjøp starter med et Googlesøk.  93% av B2B salg starter med et søk* Er din bedrift synlig i søkemotorer? Har du innhold som passer til alle steg i kundens reise?

E-postmarkedsføring

E-post er fortsatt svært effektivt for å drive trafikk til dine nettsider. Vi kan hjelpe deg å automatisere respons til potensielle kunder med «drip» markedsføring. Det får tidligere besøkende til å komme tilbake.

Annonsenettverk

Googles displaynettverk når ut til 80% av verdens internettbrukere og er tatt i bruk i over 300.000 apper. Studier viser også at 52% av alle som klikker på en annonse følger opp med å ta kontakt

Innholdsmarkedsføring

De aller fleste kjøp starter med et søk. For å være med i konkurransen om oppmerksomheten til disse kundene må du ha innhold som passer i alle stegene i kundereisen. Fra besøk til leads til salg!

Konvertering til salg

Har du mye trafikk til dine nettsider gjelder det å konvertere besøkende til salg eller leads. Konverterings-optimalisering er den mest lønnsomme investeringen du kan gjøre for å skaffe flere kunder. 

Innhold og grafikk

Relevant innhold og grafikk av høy kvalitet er en utfordring for mange. Vi sørger for å optimalisere dette så du får raske nettsider og riktig trafikk. Målet er å konvertere besøk til økt omsetning. 

Våre tjenester

CTA-contact-us-new.png

Digital strategi

Tenk Digitalt kan hjelpe din bedrift å lage en praktisk plan for digital kommunikasjon og markedsføring. Vi diskuterer din digitale strategi og undersøker dine konkurrenter. Deretter kommer vi med konkrete forslag til forbedringer.

landingpage

Nettsider som virker

Har du nettsider som er godt egnet for digital markedsføring? Vi kan undersøke hvor godt nettstedet virker. Få en gratis vurdering av dine nettsider med konkrete forslag til forbedringer. Små endringer kan gi store resultater!

homepage-seo

Synlighet

Hvordan driver du trafikk til nettsidene dine? Tenk Digitalt kan lage innhold, optimalisere for søk, samt drive trafikk med sosiale medier, e-post og andre kanaler. Effektive nettsider gir mange besøk som konverteres til salg.

Jan Sollid Storehaug markedsføring i sosiale medier

Støtteordninger

Trenger din bedrift støttemidler? Norske bedrifter mottar årlig millioner i EU-støtte. Ditt foretak kan bli en av disse! Vi vet hvilke støttemidler din bedrift kvalifiserer for og hjelper deg med søknadsskrivingen. Vår jobb er å sikre din EU-støtte!

Se hvordan trafikken stiger med en blogg

Finne investorer

Vi har oversikt over alle norske investorer og vet hvilke bransjer og hvilke investeringsfaser de er interessert i. Vi kan bistå ved små og store kapitalutvidelser og har deltatt i mange suksessrike norske og internasjonale emisjoner.

analysis-brainstorming-business-1571699

Aksjonærportal

Ønsker du å forbedre kommunikasjonen med dine aksjonærer? Vår aksjonærportal har BankID login for aksjonærer og styre. Løsningen kan brukes ved kapitalutvidelser og oppdaterer aksjonærregisteret med ett klikk.

TA KONTAKT

Vi tar kontakt på telefon ved behov

Se vår personvernerklæring her