Ny nettside - Tenk Digitalt

De viktigste tingene du må få på plass for at nettsidene skal virke

Nettsidene dine skal ikke bare være en pen grafisk representasjon av bedriften din, de skal fungere som den beste selgeren du har. Til alle døgnets tider, uten pauser – vi i Tenk Digitalt har lang erfaring med konverteringsoptimalisering og å lage nettsider som virker.

Tenk Digitalt AS designer funksjonelle nettsider som er enkle å navigere og har fokus på funksjon – med det mener vi nettsider som er rigget for markedsføring og konverterer besøkende til kunder eller leads.

Ta kontakt med oss i dag for en gratis og uforpliktende analyse av nettsidene dine og våre anbefalinger til forbedringstiltak!

Vi gir deg også gjerne et forslag til hvordan Tenk Digitalt kan bidra med hjelp til videreutvikling eller design av en helt ny nettside.

Her får du våre fem viktigste retningslinjer for et godt nettsted:

Har nettsidene dine handlingsoppfordringer som konverterer besøkende til kunder eller leads? Hva ønsker du at dine besøkende skal gjøre?

Du må tilby innhold med høy kvalitet som har verdi for den som besøker nettsidene om du ønsker å tiltrekke deg de riktige besøkende. Og det må presenteres godt på mobil.

En typisk utfordring for de fleste nettsider, er lav trafikk. Du må optimalisere nettsidene dine for søkemotorer, slik at målgruppene dine finner dem.

Det må være enkelt og intuitivt å finne frem på nettsiden. Spesielt for mobil-brukere – og ingen liker en sen nettside!

Sørg for at sikkerheten på nettsidene dine er så god som overhodet mulig. Vi tilbyr SSL-kryptering, tiltak mot datainnbrudd, automatiserte sikkerhetskopier og mye mer. Nedetid er kostbart

TA KONTAKT

Vi tar kontakt på telefon ved behov

Se vår personvernerklæring her

Dette sier kunder om Tenk Digitalt AS

Tenk Digitalt fungerer som vår digitale markedssjef. Vi har økt trafikken til våre nettsider med 5.000 %

opus-consulting-logo

Tenk Digitalt bistår oss med alt innen digital markedsføring. Vi er svært fornøyd med utviklingen!

amesto-consulting
tenk-digitalt-anker-bergli

Gjennom to vellykkede aksjekapitalutvidelser har vi fått 22 millioner i ny kapital på under ett år

polarfisk logo

Trenger du nye nettsider?

Uansett om du skal ha helt nye nettsider, eller videreutvikle de gamle – det er ofte lurt å ta en grundig vurdering på hva som skal beholdes og ikke. Om det er et omfattende redesign, anbefaler vi ofte å kun ta med innhold (tekst og bilder), programvare som er utviklet for spesielle funksjonaliteter og lignende – og bygge rammeverket på nytt. Rett og slett fordi det ofte samler seg opp rusk over tid og det fort kan bli mer tidkrevende å endre eksisterende installasjon enn å gjøre alt på nytt.

Konsistent branding

Webdesign uten konsistent branding er travelt og forvirrende for den besøkende. «Best practice» både for B2C og B2B er å holde brandingen konsistent over hele nettsiden. Dette gjelder farger, logoer, språk, bilder, ikon, fonter, og videoer. 

Effektive CTAer

Å lage en god konverteringsbane handler om mer enn å plassere noen knapper etter designet er ferdig. Ordlyden, plasseringen, og hva som skjer når man trykker på en CTA bør være klart lenge før designet er ferdig. 

Lastetid

Lastetid er en viktig faktor både for brukeropplevelse, salg og SEO. Det sagt, så er under 3, helst nærme eller under 2 sekunder lastetid innenfor. Spesielle behov kan påvirke lastetiden og da må man gjøre en vurdering av hva man vil prioritere.

SEO

De aller fleste bruker Google søk en eller flere ganger i løpet av en kjøpsprosess. Om nettsidene dine ikke er optimalisert for søk går du potensielt glipp av mange «gratis» leads eller salg. Om bedriften din er lokasjonsbasert, har du gjort det du kan for å dukke opp i google local search?

Mobilvennlig

Det hjelper fint lite om nettsidene dine ser helt fantastiske ut på stasjonær og laptop, men ikke fungerer som de skal på mobil. Over 50% av søketrafikk kommer fra mobil, med andre ord risikerer du å miste 50% av søketrafikken din uten mobiloptimaliserte sider. 

Enkel navigasjon

Gjør navigasjonen på nettsidene så enkel som mulig, de aller ferreste trenger egentlig undermenyer. Om du har et knippe produkter eller tjenester kan du gjøre alt innholdet på nettsiden din tilgjengelig ved 1-3 klikk uten kompliserte menyer som ikke er intuitive.

Våre tjenester

CTA-contact-us-new.png

Digital strategi

Tenk Digitalt kan hjelpe din bedrift å lage en praktisk plan for digital kommunikasjon og markedsføring. Vi diskuterer din digitale strategi og undersøker dine konkurrenter. Deretter kommer vi med konkrete forslag til forbedringer.

landingpage

Nettsider som virker

Har du nettsider som er godt egnet for digital markedsføring? Vi kan undersøke hvor godt nettstedet virker. Få en gratis vurdering av dine nettsider med konkrete forslag til forbedringer. Små endringer kan gi store resultater!

homepage-seo

Synlighet

Hvordan driver du trafikk til nettsidene dine? Tenk Digitalt kan lage innhold, optimalisere for søk, samt drive trafikk med sosiale medier, e-post og andre kanaler. Effektive nettsider gir mange besøk som konverteres til salg.

Jan Sollid Storehaug markedsføring i sosiale medier

Støtteordninger

Trenger din bedrift støttemidler? Norske bedrifter mottar årlig millioner i EU-støtte. Ditt foretak kan bli en av disse! Vi vet hvilke støttemidler din bedrift kvalifiserer for og hjelper deg med søknadsskrivingen. Vår jobb er å sikre din EU-støtte!

Se hvordan trafikken stiger med en blogg

Finne investorer

Vi har oversikt over alle norske investorer og vet hvilke bransjer og hvilke investeringsfaser de er interessert i. Vi kan bistå ved små og store kapitalutvidelser og har deltatt i mange suksessrike norske og internasjonale emisjoner.

analysis-brainstorming-business-1571699

Aksjonærportal

Ønsker du å forbedre kommunikasjonen med dine aksjonærer? Vår aksjonærportal har BankID login for aksjonærer og styre. Løsningen kan brukes ved kapitalutvidelser og oppdaterer aksjonærregisteret med ett klikk.

TA KONTAKT

Vi tar kontakt på telefon ved behov

Se vår personvernerklæring her