Abonner på vår støtteordningsradar - Tenk Digitalt

Støtteordningsradar

Abonner på vår støtteordningsradar

Det utlyses stadig nye EU-midler, men EU-programmene er ofte innfløkte. Det er fort gjort å overse gode finansieringsmuligheter, ikke bare innad i EU-systemet. Vi overvåker alt av europeiske støtteordninger slik at din bedrift ikke går glipp av noen muligheter.

EU-konsulenter sitter rundt et bord og overvåker utlysninger av nye EU-midler.

Tenk Digitalt samarbeider med Grants4SME AS. Med daglig leder Halvor Kalve i spissen har de hjulpet mange bedrifter med å få millioner i EU-støtte. Strategien er like enkel som den er genial: Sørg for at innovative bedrifter søker på riktige EU-midler, og at de kobles med spesialister på å skrive EU-søknader.

"Det er ikke mangel på firmaer med gode nok ideer til å få EU-støtte. Folk som kan å skrive gode EU-søknader trengs det derimot flere av."
Halvor Kvale, daglig leder i Grants4SME og ekspert på EU-søknader og støtteordninger for bedrifter.
Halvor Kalve
Daglig Leder, Grants4SME

Abonnementet inkluderer:

Vi overvåker alt som utlyses av EU-midler. Våre EU-konsulenter går ikke glipp av noen muligheter for finansiering av ditt prosjekt.

Vi sikrer at våre abonnementer ikke går glipp av nyheter fra Skattefunn, Forskningsrådet, Nordisk samarbeid, kommunale næringsfond eller noen andre støtteordninger.

Det utvikles stadig nye verktøy og løsninger som øker dine sjanser for å finne og få finansiering. Vi vet hvilke verktøy som funker best og hvilke løsninger du bør satse på.

Hold deg oppdatert på alt som utlyses av støtteordninger i inn- og utland. Vi følger med på alle finansieringskanaler og sender deg siste nytt hver måned.

Vårt mål er å sikre EU-midler for flere norske bedrifter!

Ønsker du å finne nye investorer?

Tenk Digitalt AS bistår gründere eller styrer som planlegger aksjekapitalutvidelse. Første steg er å gjennomføre en grundig verdivurdering. Vi benytter anerkjente beregningsmodeller, støttet med oppdaterte datasett for å estimere verdien av ditt selskap. Vi kan også bistå deg med kommunikasjon mot eksisterende aksjonærer og å komme i kontakt med nye investorer for din bedrift.

Abonner nå

Abonner på vår støtteordningsradar