Abonner på vår støtteordningsradar - Tenk Digitalt

Abonner på vår støtteordningsradar

Det utlyses stadig nye EU-midler, men EU-programmene er ofte innfløkte. Det er fort gjort å overse gode finansieringsmuligheter, ikke bare innad i EU-systemet. Vi overvåker alt av europeiske støtteordninger slik at din bedrift ikke går glipp av noen muligheter.
EU-konsulenter sitter rundt et bord og overvåker utlysninger av nye EU-midler.

Tenk Digitalt samarbeider med Grants4SME AS. Med daglig leder Halvor Kalve i spissen har de hjulpet mange bedrifter med å få millioner i EU-støtte. Strategien er like enkel som den er genial: Sørg for at innovative bedrifter søker på riktige EU-midler, og at de kobles med spesialister på å skrive EU-søknader.

"Det er ikke mangel på firmaer med gode nok ideer til å få EU-støtte. Folk som kan å skrive gode EU-søknader trengs det derimot flere av."
Halvor Kvale, daglig leder i Grants4SME og ekspert på EU-søknader og støtteordninger for bedrifter.
Halvor Kalve
Daglig Leder, Grants4SME

Abonnementet inkluderer:

Vi overvåker alt som utlyses av EU-midler. Våre EU-konsulenter går ikke glipp av noen muligheter for finansiering av ditt prosjekt.

Vi sikrer at våre abonnementer ikke går glipp av nyheter fra Skattefunn, Forskningsrådet, Nordisk samarbeid, kommunale næringsfond eller noen andre støtteordninger.

Det utvikles stadig nye verktøy og løsninger som øker dine sjanser for å finne og få finansiering. Vi vet hvilke verktøy som funker best og hvilke løsninger du bør satse på.

Hold deg oppdatert på alt som utlyses av støtteordninger i inn- og utland. Vi følger med på alle finansieringskanaler og sender deg siste nytt hver måned.

Vårt mål er å sikre EU-midler for flere norske bedrifter!

TA KONTAKT

Vi tar kontakt på telefon ved behov

Se vår personvernerklæring her

Dette sier kunder om Tenk Digitalt AS

Tenk Digitalt fungerer som vår digitale markedssjef. Vi har økt trafikken til våre nettsider med 5.000 %

opus-consulting-logo

Tenk Digitalt bistår oss med alt innen digital markedsføring. Vi er svært fornøyd med utviklingen!

amesto-consulting
tenk-digitalt-anker-bergli

Gjennom to vellykkede aksjekapitalutvidelser har vi fått 22 millioner i ny kapital på under ett år

polarfisk logo

Ønsker du å finne nye investorer?

Tenk Digitalt AS bistår gründere eller styrer som planlegger aksjekapitalutvidelse. Første steg er å gjennomføre en grundig verdivurdering. Vi benytter anerkjente beregningsmodeller, støttet med oppdaterte datasett for å estimere verdien av ditt selskap. Vi kan også bistå deg med kommunikasjon mot eksisterende aksjonærer og å komme i kontakt med nye investorer for din bedrift.

Våre tjenester

CTA-contact-us-new.png

Digital strategi

Tenk Digitalt kan hjelpe din bedrift å lage en praktisk plan for digital kommunikasjon og markedsføring. Vi diskuterer din digitale strategi og undersøker dine konkurrenter. Deretter kommer vi med konkrete forslag til forbedringer.

landingpage

Nettsider som virker

Har du nettsider som er godt egnet for digital markedsføring? Vi kan undersøke hvor godt nettstedet virker. Få en gratis vurdering av dine nettsider med konkrete forslag til forbedringer. Små endringer kan gi store resultater!

homepage-seo

Synlighet

Hvordan driver du trafikk til nettsidene dine? Tenk Digitalt kan lage innhold, optimalisere for søk, samt drive trafikk med sosiale medier, e-post og andre kanaler. Effektive nettsider gir mange besøk som konverteres til salg.

Jan Sollid Storehaug markedsføring i sosiale medier

Støtteordninger

Trenger din bedrift støttemidler? Norske bedrifter mottar årlig millioner i EU-støtte. Ditt foretak kan bli en av disse! Vi vet hvilke støttemidler din bedrift kvalifiserer for og hjelper deg med søknadsskrivingen. Vår jobb er å sikre din EU-støtte!

Se hvordan trafikken stiger med en blogg

Finne investorer

Vi har oversikt over alle norske investorer og vet hvilke bransjer og hvilke investeringsfaser de er interessert i. Vi kan bistå ved små og store kapitalutvidelser og har deltatt i mange suksessrike norske og internasjonale emisjoner.

analysis-brainstorming-business-1571699

Aksjonærportal

Ønsker du å forbedre kommunikasjonen med dine aksjonærer? Vår aksjonærportal har BankID login for aksjonærer og styre. Løsningen kan brukes ved kapitalutvidelser og oppdaterer aksjonærregisteret med ett klikk.

TA KONTAKT

Vi tar kontakt på telefon ved behov

Se vår personvernerklæring her

Hold deg oppdatert på alt som utlyses av EU-midler og støtteordninger. Vi sender deg de beste tipsene om finansiering hver måned.

Abonner på vår støtteordningsradar