Støtteordninger - Tenk Digitalt

Våre spesialister skriver EU-søknader for suksess!

EUs Horisont Europa-program har 95.5 milliarder euro å bevilge til innovative bedrifter. Mange søker, men få lykkes. De vanligste årsakene er feil valg av EU-utlysning og EU-søknader som ikke holder mål. Øk din sjanse til suksess! Vi har perfekte EU-konsulenter til enhver bedrift.
Halvor Kvale, daglig leder i Grants4SME og ekspert på EU-søknader og støtteordninger for bedrifter.

Halvor Kalve, daglig leder og vår partner i selskapet Grants4SME AS har hjulpet mange bedrifter med å få millioner i EU-støtte. Strategien hans er like enkel som den er genial. Han sørger for at innovative bedrifter søker på riktige EU-midler, og at de kobles med spesialister på å skrive EU-søknader.

Vi spesialiserer oss på tre ting: Overvåking vi alle kanaler der støtteordninger offentliggjøres. Gå ikke glipp av en eneste utlysning! Abonner på vår støtteordningsradar. I tillegg, engasjerer vi EU-konsulenter som har erfaring med å skrive EU-søknader. Sist, men ikke minst, gir vi bedrifter den beste sjansen til å få EU-midler.

"Det er ikke mangel på firmaer med ideer gode nok til å få EU-støtte. Folk som kan å skrive gode EU-søknader trengs det derimot flere av."
Halvor Kvale, daglig leder i Grants4SME og ekspert på EU-søknader og støtteordninger for bedrifter.
Halvor Kalve
Daglig Leder, Grants4SME

Vår jobb er å sikre din EU-støtte! Dette er hva vi tilbyr:

Det utlyses stadig nye EU-midler, men EU-programmene er ofte innfløkte. Det er fort gjort å overse gode finansieringsmuligheter, ikke bare innad i EU-systemet. Vi overvåker alt av europeiske støtteordninger slik at din bedrift ikke går glipp av noen muligheter.
Det er ikke lett å finne den perfekte EU-konsulent, siden hvert EU-program krever spesiell ekspertise. Vi tilbyr spesialisert rådgiving for å sikre topp kvalitet på din EU-søknad.
Mange EU-programmer etableres for å fremme innovasjon og samarbeid på kryss av bedrifter, regioner og nasjoner. Om nødvendig, bygger vi bedriftsnettverk for å sikre at ditt prosjekt samsvarer med EU sine overordnede målsettinger.
Det krever tid og ekspertise å ferdigstille en god EU-søknad. Vanligvis tar det mange måneder å fullføre prosessen. Derfor er det viktig å investere i kompetanse. Slik sørger du for at arbeidet effektiviseres og mulighetene for suksess optimaliseres.
Med våre EU-spesialister på laget er du sikret at prosjektutvikling, samarbeidsprosjekter, søknadsproduksjonen, og tilskuddsforhandlinger går på skinner. Vi kan bidra med strategisk konsultasjon fra utviklingsfasen til søknadsprosessen er ferdig.

Vi tar oss av EU-søknaden, du tar deg av bedriften!

TA KONTAKT

Vi tar kontakt på telefon ved behov

Se vår personvernerklæring her

Dette sier kunder om Tenk Digitalt AS

Tenk Digitalt fungerer som vår digitale markedssjef. Vi har økt trafikken til våre nettsider med 5.000 %

opus-consulting-logo

Tenk Digitalt bistår oss med alt innen digital markedsføring. Vi er svært fornøyd med utviklingen!

amesto-consulting
tenk-digitalt-anker-bergli

Gjennom to vellykkede aksjekapitalutvidelser har vi fått 22 millioner i ny kapital på under ett år

polarfisk logo

Ønsker du å finne nye investorer?

Tenk Digitalt AS bistår gründere eller styrer som planlegger aksjekapitalutvidelse. Første steg er å gjennomføre en grundig verdivurdering. Vi benytter anerkjente beregningsmodeller, støttet med oppdaterte datasett for å estimere verdien av ditt selskap. Vi kan også bistå deg med kommunikasjon mot eksisterende aksjonærer og å komme i kontakt med nye investorer for din bedrift.

Våre tjenester

CTA-contact-us-new.png

Digital strategi

Tenk Digitalt kan hjelpe din bedrift å lage en praktisk plan for digital kommunikasjon og markedsføring. Vi diskuterer din digitale strategi og undersøker dine konkurrenter. Deretter kommer vi med konkrete forslag til forbedringer.

landingpage

Nettsider som virker

Har du nettsider som er godt egnet for digital markedsføring? Vi kan undersøke hvor godt nettstedet virker. Få en gratis vurdering av dine nettsider med konkrete forslag til forbedringer. Små endringer kan gi store resultater!

homepage-seo

Synlighet

Hvordan driver du trafikk til nettsidene dine? Tenk Digitalt kan lage innhold, optimalisere for søk, samt drive trafikk med sosiale medier, e-post og andre kanaler. Effektive nettsider gir mange besøk som konverteres til salg.

Jan Sollid Storehaug markedsføring i sosiale medier

Støtteordninger

Trenger din bedrift støttemidler? Norske bedrifter mottar årlig millioner i EU-støtte. Ditt foretak kan bli en av disse! Vi vet hvilke støttemidler din bedrift kvalifiserer for og hjelper deg med søknadsskrivingen. Vår jobb er å sikre din EU-støtte!

Se hvordan trafikken stiger med en blogg

Finne investorer

Vi har oversikt over alle norske investorer og vet hvilke bransjer og hvilke investeringsfaser de er interessert i. Vi kan bistå ved små og store kapitalutvidelser og har deltatt i mange suksessrike norske og internasjonale emisjoner.

analysis-brainstorming-business-1571699

Aksjonærportal

Ønsker du å forbedre kommunikasjonen med dine aksjonærer? Vår aksjonærportal har BankID login for aksjonærer og styre. Løsningen kan brukes ved kapitalutvidelser og oppdaterer aksjonærregisteret med ett klikk.

TA KONTAKT

Vi tar kontakt på telefon ved behov

Se vår personvernerklæring her

Vi trenger deg som har erfaring med EU-søknader. Kjenner du til EUs søknadsprosesser finnes det plass til deg på vårt ekspertteam.

Vi søker EU-konsulenter som kan skrive EU-søknad!