Digital strategi - Tenk Digitalt

Våre 5 steg for å utvikle en digital kommunikasjonsstrategi som virker

Har du nettsider med et pent design? Som ikke gir ønskede resultater? Uten en klar digital strategi for hva du vil med dine nettsider får du gjerne få besøkende. De få som besøker nettsidene dine skaper ikke mer omsetning fordi du ikke har en klar strategi for dine konverteringsbaner.

Tenk Digitalt har utviklet en prosess for å utarbeide en praktisk digital kommunikasjonsstrategi.

Avtal gjerne en gratis innledende konsultasjon med sjekk av dine nettsider. Vi viser deg hva som fungerer på dine nettsider og hva du bør endre. Ofte er det små grep som gir forbausende stor effekt.

Etter bare en time vil du sitte igjen med konkrete tiltak og forbedringer, samt et uforpliktende forslag til hvordan Tenk Digitalt kan hjelpe din bedrift.

Her er vår fem-stegs prosess for å utvikle en praktisk digital kommuniksjonsplan. Følger du disse fem stegene bør du kunne skaffe flere nye kunder og øke omsetningen!

Tenk Digitalt hjelper deg gjerne å utvikle en digital strategi med erfaring fra mange tidligere prosesser.

Vi starter med en analyse av situasjonen. Så kan vi stake ut kursen og sette mål. Vi planlegger aktiviteter og hva som skal utvikles eller produseres.

Den første fasen i kundereisen er: «Innse behov.» Du må sørge for at du er synlig for din målgruppe når de bestemmer seg for å kjøpe dine produkter eller tjenester.

Oppgaven din er å overbevise den potensielle kjøperen om at du har den beste løsningen, prisen eller prouktet som passer best. Nettsidene dine må være overbevisende!

Nettsidene dine må ha konverteringsbaner som tar imot bestillinger på nett, samler kontakter, eller  begge deler.

Lytt til, lever, støtt og vedlikehold kunderalasjonene dine. Du må engasjere kundene slik at de blir dine fremste ambassadører.

TA KONTAKT

Vi tar kontakt på telefon ved behov

Se vår personvernerklæring her

Dette sier kunder om Tenk Digitalt AS

Tenk Digitalt fungerer som vår digitale markedssjef. Vi har økt trafikken til våre nettsider med 5.000 %

opus-consulting-logo

Tenk Digitalt bistår oss med alt innen digital markedsføring. Vi er svært fornøyd med utviklingen!

amesto-consulting
tenk-digitalt-anker-bergli

Gjennom to vellykkede aksjekapitalutvidelser har vi fått 22 millioner i ny kapital på under ett år

polarfisk logo

Skaff flere kunder med en solid strategi

En solid strategi med gode statiske nøkkelindikatorer for beregning av resultater er kanskje et av de mest nyttige verktøyene du kan ha som bedrift. Uten en digital strategi er det ofte vanskelig å vite om man beveger seg i riktig retning og man kan lure seg selv ved å bruke feil mål for verdi og resultater. Det er for eksempel ikke alltid en fordel å ha flest mulig klikk på en annonse i Google søk.

Identifisere KPIer

For å lage en solid digital strategi med målbare resultater og som kan settes ut i praksis begynner vi med å finne nøkkelindikatorer slik at vi kan samenligne resultatene.

Analyse av trafikk

Vi gjør en analyse av dagens tilstand av trafikk til nettsiden. Vi ser på kilder trafikken kommer fra, mønstre den følger – og identifiserer lavthengende frukter

Analyse av brukere

Ved bruk av tilgjengelig data, som for eksempel fra analytics og search console, får vi innsikt i dine målgrupper og personas og hvilket innhold de er interessert i

Markedsstrategi

Markedsstrategien er overordnet markedsplaner og kampanjeplaner og setter en lagsiktig retning for at alle tiltak skal bidra til å nå vekstmål

Markedsplan

Markedsplanen skal sørge for at bedriften din når sine vekstmål. Planen inneholder konkrete tiltak og satsingsområder gjennom året.

Sosiale medier

Sosiale medier er både effektivt og billig om det gjøres riktig. Vi hjelper deg finne riktig kanal(er) for deg og tilbyr opplæring og workshops

Markedsføringskalender

En publiseringsplan for innhold, kampanjer, nyhetsbrev, posting i sosiale medier m.m gjør hverdagen mer forutsigbar og sikrer kvaliteten på aktivitetene.

Kampanjeplanlegging

Januarsalg, produktlansering, eller holdningskampanjer? Vi har erfaringen, kompetansen og innsikten som skal til for å lykkes.

Merkevarebygging

Merkevarebygging er minst like viktig som kampanjer og andre aktiviteter som gir quick wins.

Våre tjenester

CTA-contact-us-new.png

Digital strategi

Tenk Digitalt kan hjelpe din bedrift å lage en praktisk plan for digital kommunikasjon og markedsføring. Vi diskuterer din digitale strategi og undersøker dine konkurrenter. Deretter kommer vi med konkrete forslag til forbedringer.

landingpage

Nettsider som virker

Har du nettsider som er godt egnet for digital markedsføring? Vi kan undersøke hvor godt nettstedet virker. Få en gratis vurdering av dine nettsider med konkrete forslag til forbedringer. Små endringer kan gi store resultater!

homepage-seo

Synlighet

Hvordan driver du trafikk til nettsidene dine? Tenk Digitalt kan lage innhold, optimalisere for søk, samt drive trafikk med sosiale medier, e-post og andre kanaler. Effektive nettsider gir mange besøk som konverteres til salg.

Jan Sollid Storehaug markedsføring i sosiale medier

Støtteordninger

Trenger din bedrift støttemidler? Norske bedrifter mottar årlig millioner i EU-støtte. Ditt foretak kan bli en av disse! Vi vet hvilke støttemidler din bedrift kvalifiserer for og hjelper deg med søknadsskrivingen. Vår jobb er å sikre din EU-støtte!

Se hvordan trafikken stiger med en blogg

Finne investorer

Vi har oversikt over alle norske investorer og vet hvilke bransjer og hvilke investeringsfaser de er interessert i. Vi kan bistå ved små og store kapitalutvidelser og har deltatt i mange suksessrike norske og internasjonale emisjoner.

analysis-brainstorming-business-1571699

Aksjonærportal

Ønsker du å forbedre kommunikasjonen med dine aksjonærer? Vår aksjonærportal har BankID login for aksjonærer og styre. Løsningen kan brukes ved kapitalutvidelser og oppdaterer aksjonærregisteret med ett klikk.

TA KONTAKT

Vi tar kontakt på telefon ved behov

Se vår personvernerklæring her