Nettside til startups - Tenk Digitalt

Leveringstid 1-4 uker

Nettsider for startups og mindre bedrifter

Få bedriften din på nett raskt og enkelt med wordpress. Kontakt oss for et prisestimat eller fastpris.

Startpris fra 10.000 eks mva

Hvorfor velge oss

Hvem passer dette for?

Prisen på en nettside avhenger av mange faktorer. Den største tidstyven er som regel kommunikasjon, innhold og småpirk/endringer etter førsteutkast.

Vi ser at mange bedrifter, spesielt startups ikke har mulighet til å allokere betydelige ressurser til denne prosessen.

For å dekke dette behovet har vi valgt å levere en tjeneste der vi unngår så mye som mulig av disse prosessene og få deg på nett så raskt og billig som mulig – men fortsatt beholde kvalitet og å bygge sidene på en måte som gjør det enkelt å videreutvikle, og for kunden å gjøre endringer selv.

Raskt og billig
Solid struktur
Klart for videreutvikling

Effektivitet og Skalerbarhet gjennom Rask Iterasjon og Datastøttet Tilpasning

Fordelene med Launchpad-Metoden for Nettsider

Vi utvikler disse nettsidene med en launchpad-tilnærming slik at du har en velfungerende nettside så raskt som mulig. Og muligheten til å jobbe videre med oss for videre utvikling om ønskelig.

Launchpad-utvikling av nettsider tilbyr en rekke fordeler som effektiviserer prosessen og sikrer optimal ytelse. Ved å bruke en launchpad-tilnærming kan utviklere raskt lansere en grunnleggende versjon av nettstedet og deretter kontinuerlig forbedre og tilpasse det basert på reelle brukerdata og tilbakemeldinger. 

En av hovedfordelene med launchpad-utvikling er hastigheten. Ved å fokusere på essensielle funksjoner og designelementer kan man redusere tiden det tar å lansere et nettsted betydelig sammenlignet med tradisjonelle tilnærminger. Dette gjør det mulig å komme raskt ut på markedet og begynne å tiltrekke seg trafikk og generere inntekter tidligere.

En annen fordel er at launchpad-utvikling legger stor vekt på iterativ forbedring. I stedet for å vente på en fullstendig ferdigstillelse før lansering, tillater denne tilnærmingen kontinuerlig testing og tilpasning basert på faktiske brukerinteraksjoner. Dette sikrer at nettstedet ikke bare er funksjonelt, men også optimalisert for brukeropplevelsen og konverteringer.

Videre legger launchpad-utvikling vekt på datastøttet beslutningstaking. Ved å analysere brukeratferd og respons på tidligere utgivelser, kan utviklere og designere ta informerte beslutninger om hvordan de skal videreutvikle nettstedet for å møte målgruppens behov og preferanser.

Til slutt fremmer launchpad-tilnærmingen en kultur for kontinuerlig læring og forbedring. Teamet kan raskt identifisere hva som fungerer og hva som ikke gjør det, og deretter justere strategier og implementeringer deretter. Dette fører til et mer dynamisk og responsivt nettsted som kan tilpasses endringer i markedet og teknologiske trender over tid.

I sum gjør launchpad-utvikling det mulig å raskt lansere funksjonelle og optimaliserte nettsteder som kan vokse og utvikle seg i tråd med brukerbehov og forretningsmål, noe som gir en betydelig fordel i et stadig skiftende digitalt landskap.

Slik gjør vi det billig for deg

Hjelp oss hjelpe deg

For å redusere kostnaden for deg ønsker vi:

Innhold:

Innhold er som nevnt en av de største tidstyvene. Det beste er om du har det klart før vi begynner. Om du ikke har det, anbefaler vi at vi tar et møte og hjelper deg komme i gang.

Alternativt kan vi AI generere innhold til en fastpris, så kan du enkelt endre og forbedre dette i ettertid.

Bilder:

Det er tidkrevende å finne eller lage gode passende bilder.

Spesielt om vi ikke har klare retningslinjer og de må godkjennes av kunde i ettertid.

For å spare tid og penger er det best om du har bildene du vil bruke klar på Google drive – Alternativt at vi bruker “stock photos” som placeholders som du enkelt kan endre i ettertid.

Hosting

Host hos oss, eller ønsket leverandør

Vi utvikler i vårt eget miljø for effektivitet, men vi kan assistere deg med å flytte sidene om du ønsker å bruke en annen hosting-leverandør.

Cloud hosting
Fra 150/mnd

Solid hosting i et trygt cloud-miljø med daglige backups. Passer best for nettsider uten avansert funksjonalitet og lav til medium trafikk.

Dedikert hosting
Fra 500/mnd

Vår mest avanserte hosting-løsning på dedikerte servere for maksimal ytelse. Fullspekket med avanserte brannmurer og CDN