Det foregår en digital
revolusjon som forandrer hele verden
– vi spiller på lag med forandringene!

Alle bedrifter må tilpasse seg

Den digitale revolusjonen er eksponensiell, og for å lykkes med kundeanskaffelse i digitale kanaler må du ha en strategi for digital markedsføring. Vi hjelper våre kunder forstå hvordan de kan maksimere resultater i digitale kanaler.

Vi hjelper våre kunder skaffe flere kunder

Digital markedsføring er den mest effektive måten å tiltrekke nye kunder på, men kun om det gjøres riktig. Vi hjelper deg gjerne med å utvikle en strategi, forbedre nettsiden, og drive trafikk fra målgrupene dine.

Kontakt

Kontakt oss i dag
for en prat om
digital markedsføring

Erfarne grunnleggere
og et dyktig team som elsker å
hjelpe kundene våre!

Kontakt

Vår historie

Grunnleggerne i Tenk Digitalt AS har mer enn 20 års erfaring med Internett-teknologi, digital markedsføring og mobile tjenester.

Vi har etablert flere vellykkede selskaper. Listen inkluderer nettselskapet RiksNett (1996), det europeiske hostingselskapet Active 24 (1998), konsulentselskapet Integrate (2004) Dot Global, internasjonal domene registrar (2011).

design-spesialister-tenk-digitalt-optimalisert

Slik kan vi hjelpe

Tenk Digitalt AS er et digital selskap som kan hjelpe deg med alt du trenger for å gjøre det best mulig på nett.

Vi har forstått at teknologiutviklingen går stadig raskere, og at ingen bedrift kan lykkes i dag uten å ha en praktisk og detaljert digital strategi, en funksjonell nettside, gode softwareløsninger og effektiv digital markedsføring.

homepage-seo

Fremtiden din

Med akselererende utvikling kommer fremtiden til å bringe store forandringer til alle sider av din virksomhet. Alle de mest vellykkede selskapene i verden gjør kontinuerlige investeringer i sin fremtid.

Spørsmålet er om du vil ta en ledende posisjon og endre din bransje – eller om du skal la konkurrentene dine få fritt spillerom?

Dette er årsaken til
at våre kunder liker å
jobbe med oss

Økt salg

Vi hjelper våre kunder å skaffe flere kunder ved å maksimere resultater fra investeringer i digital markedsføring

Entusiastisk support

Vi tar oss av alle de teknisk kompliserte detaljene du må passe på for å lykkes med din digitale markedsføring

Lang erfaring

Vi deler med deg det beste vi har lært fra mer enn 20 års erfaring med digital markedsføring

Webdesign

Design handler ikke bare om hvordan noe føles og ser ut – det viktigste er hvordan det virker!

Sikkerhet

Vårt netthotell er verdensledende, 100 % skybasert, med fokus på hastighet og sikkerhet

Byråavtale

Vi blir din avdeling for digital markedsføring. Vi utfører alt du ikke har intern kompetanse eller kapasitet til

Last ned gratis e-bok:
Hvordan utvikle en digital
kommunikasjonsstrategi

5-steg-for-a-lage-en-praktisk-digital-kommunkasjonsstrategv2

Møt vårt team med
dyktige eksperter innen markedsøfring

Kontakt

Jan Sollid Storehaug
CEO Tenk Digitalt AS

Jan leder Tenk Digitalt AS. Jans stå-på-mentalitet og ambisjoner holder teamet fokusert og motivert. Hans lidenskap for business matcher lidenskapen for familien. Jans inspirasjon kan knyttes til hans vakre kone Bente, deres fem barn og deres lille gård på Hvaler.

Kontakt

Pål Storehaug
CEO Cloudnames

Pål er en seriegründer fra Norge som bor i Istanbul. Han har jobbet for globale selskaper som Apple, Xerox og Telenor. Han har vært CEO i flere selskaper. På fritiden liker han å seile, male og å lage skulpturer. Innimellom liker han også å underholde med en av sine Taylor-gitarer.

Kontakt

Simen Lied
Prosjektleder

Simen er lidenskapelig opptatt av Internett teknologi og entreprenørskap. Han elsker å jobbe i Tenk Digitalt AS på grunn av alle utfordringene han får her. Simen er god på research, og du kan være sikker på at om han ikke allerede vet svaret på noe, vil han uansett finne en løsning.

Kontakt

Leyla Ok
Driftsdirektør

Leyla ser til at arbeidet og administrasjonen går som smurt på kontorene til Cloudnames i Istanbul. Hun er en erfaren designer, researcher, skribent og konsulent, og har lang erfaring med digital markedsføring. Leyla er opprinnelig fra London, og har publisert både bøker og poesi.

Kontakt

Onur Gozupek
Teknologidirektør

Onur har utviklet nettsider siden 1998. Som prosjektleder har han ansvaret for webdesignteamet. Onur håndterer også alt det teknisk utfordrende arbeidet for Tenk Digitalt AS. Han er en dedikert familiemann og elsker å tilbringe kvalitetstid sammen med datteren, Ipek.

Kontakt

Selen Irfan
Prosjektleder

Selen er ekspert på markedsføring i sosiale medier, søkemotorer og e-post. Hun har en nøkkelrolle ved gjennomføring av digitale kampanjer for våre kunder. Kjenner våre verktøy og prosesser til fingertuppene. På fritiden elsker hun å reise, lage italiensk mat og å være sosial.

Kontakt

Oguz Durmaz
Webutvikler og designer

Oguz er en ekspert på utvikling og design. Han elsker å prøve ut nye funksjoner. Har du en helt vill idé til et design, er han mannen å snakke med. Utenfor den virtuelle virkeligheten liker han å være sosial, men helst bare i selskap med de som forstår seg på Midgard.

kathrine-garshol-tenkdigitalt

Kathrine Garshol
Markedsassistent

Kathrine er utdannet fagoversetter, og er opptatt av godt, tydelig språk. Hun oversetter og skriver innhold for Tenk Digitalt AS, i tillegg til å drive med publisering i sosiale medier. Hun elsker å fordype seg i ulike temaer for så å skrive om dem for våre lesere.

sahan

Sahan Muratoglu
Jnr. Webdesigner

Sahan er too cool for school og er derfor junior webdesigner hos Cloudnames i Istanbul. Han er en talentfull designer og en lovende utvikler, og ser på ting med et nytt, ungt perspektiv. Han elsker mat, musikk, å ta bilder av seg selv og å være med familie og venner.

Tenk digitalt GDPR

Er du GDPR compliant?
Kontakt oss for en
gratis konsultasjon

Her finner du våre kontorer.
Du er hjertelig velkommen til å gjøre en avtale!

OSLO

ISTANBUL

Start typing and press Enter to search