Artikler, guider og anmeldelser - Tenk Digitalt AS

Abonner på artikler fra vårt kunnskapssenter

Siste nytt om moderne forretningsdrift

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få beskjed når vi publiserer nye artikler om digital strategi, bedriftsutvikling, investorengasjering, støtteordninger, webutvikling, SEO, ChatGPT, nye teknologier og alt som har med digital markedsføring å gjøre.

Hold deg oppdatert på digital markedsføring og bedriftsutvikling

Siste artikler fra vårt kunnskapssenter

Tenk Digitalt drives av seriegründere som villig deler sin erfaring med deg. Vi skal nå fortelle hva du og din bedrift tjener på å benytte vårt mentortilbud.
Digital strategi er nødvendig for alle som vil oppnå noe på nett, spesielt bedrifter som vil holde seg konkurransedyktige i en stadig mer digital verden.
EU har 95,5 milliarder euro å dele ut til innovative prosjekter og en god EU-søknad kan åpne dører, men mange får avslag. Slik lykkes du med EU-søknaden.
Horisont Europa har satt av 985 milliarder kroner og norske bedrifter kan søke om midler til utvikling og innovasjon som kan løse samfunnsproblemer.
Mer enn 30 prosent av alle netthandler i verden er bygget med WooCommerce. Her kan du lese hvorfor løsningen er så populær, samt hvordan du kommer i gang.
Å finne frem i jungelen av støtteordninger er ikke alltid lett. Her kan du lese hvilke muligheter for støtte som finnes for mellomstore bedrifter i Norge.
Du trenger en god pitch for å overbevise erfarne investorer om at din bedrift er verdt å satse på. Her lærer du å lage en profesjonell investorspitch.
Oppstart av bedrift er utfordrende, og uten riktig markedsføring blir det enda vanskligere. Ofte er det forskjellen på nederlag eller suksess.
For å få langvarig suksess med en nyetablering er det viktig at du har høyt tempo. Slik avdekker du problemer tidlig, og øker muligheten for suksess.
En oppstartsbedrift i Norge har ca 30 prosent sjanse for å overleve sine fem første år. Enda færre lykkes i utlandet, men hva er det egentlig som skal til?
Har du en foretningside, men er usikker på om du vil lykkes? Jeg forklarer hvordan du kan få bekreftet om foretningsideen din er god.
Å få mediene til å skrive om din bedrift er en viktig del av all PR. Jeg forklarer hvordan du skriver en pressemelding som gir deg presseomtale.
Forskning viser at de fleste vellykkede gründere har noen felles egenskaper. Jeg går gjennom 8 trekk de mest suksessrike gründerne har til felles.
Min historie som gründer startet med dataselskapet UNIC, opprettet av meg og 4 medstudenter på BI. Vi opplevde en enorm suksess. Hvordan var det vi lykkes?
De fleste startups trenger finansiering fordi de aller fleste bedrifter taper penger mens inntektene bygges opp. Les vår guide til finansiering av startups.
Ofte er det tilfeldigheter som leder til at en gründeridé blir en vellykket bedrift. Men hva skal egentlig til for å lykkes med dine beste gründeridéer?
Teambuilding og samarbeid er viktig selv om du og kollegaene dine har hjemmekontor. Vi gir deg tips til hvordan du kan opprettholde det sosiale miljøet.
Hva skal til for å lykkes med din startup? Jeg forteller om hvordan teknologier gir deg helt nye muligheter og om feil du må unngå om du ønsker å lykkes.
Å starte nettbutikk kan være meget innbringende om det gjøres riktig. Her får du en grundig innføring i hvordan nettbutikker utvikles for best mulig salg.
Verdivurdering av din bedrift er første steg mot å finne investorer. Les videre og lær å gjennomføre verdivurdering av alle slags selskap (med eksempler).
Via diverse støtteordninger for oppstartsbedrifter kan du finne en mentor, aldeles gratis. Jeg deler noen spørsmål du bør stille for å finne riktig mentor.
Skal du holde online møter fra hjemmekontoret må også lage en plan for oppfølging. Med en plan for oppfølging sørger du for at oppgavene blir gjennomført.
Med hjemmekontor blir videomøter en ny del av hverdagen. For at møtene skal forgå smertefritt, er det smart å opprettholde en god møtekultur i videomøter.
Videomøter har blitt standarden for de fleste norske bedrifter i korona-krisen. Jeg viser hvordan du kan drive bedriften din effektivt med videomøter.
Hjemmekontor kan være en velsignelse hvis du har gode rutiner, et godt arbeidssted hjemme og de riktige verktøyene for å jobbe effektivt. Dette gjør jeg!
Har du googlet "hvordan bli gründer"? Da bør du lese videre, for her deler jeg mange nyttige tips som jeg har samlet i løpet av mine 35 år som seriegründer.
Skattepolitikk: Med enkle grep kan regjeringen gjøre hverdagen enklere for gründere. For små oppstartsbedrifter kan MVA regningen skape problemer.
Getting Things Done (GTD metoden) er en suveren måte å få ting gjort. Det handler om prioritere de tingene du faktisk liker å holde på med.
Kahoot! kan smykke seg med tittelen første norske Unicorn: En startup verd mer enn en milliard dollar. Hvorfor har ikke andre norske selskaper kommet dit?
De viktigste grepene regjeringen kan ta for å hjelpe gründere er gjennom skattepolitikken, ikke ved bevilgninger og støtte. Her er mine 9 konkrete råd.
I denne artikkelen har vi samlet noen av våre gode råd når det gjelder hva du trenger å vite for å starte en bedrift. Vi snakker også om Lean Startup.
Velkommen til vår guide om oppsett av Google Analytics. Med denne artikkelen i bakhånd kan du dra nytte av Google Analytics til å oppnå dine mål på nett.
Lean Startup gir økt konkurransekraft, bedre ressursutnyttelse og reduserer risikofaktorer. Les videre og klargjør din bedrift for lean startup i dag.