Hvorfor du må være en digital gründer for å lykkes

 In Entreprenørskap

Mulighetene på nettet forandrer seg i en rasende fart. Det blir ofte sagt at verden har forandret seg mer de siste 50 år enn i hele menneskets historie. Mange mener at verden vil forandre seg enda mer de neste to årene. Vi har lest rapporter som med grundig analyse fastslår at så mange som 40 % av de 500 største bedriftene i USA vil være borte de neste 5 årene. Det mange ikke har tatt inn over seg, er at vi lever under den tredje industrielle revolusjonen. Det er bare det at den skjer ikke over 50 år – den skjer mens du leser denne artikkelen.

Digitale gründere vs. etablerte firma

I Tenk Digitalt AS liker vi å illustrere dette med et stort tankskip med en erfaren kaptein og et kompetent mannskap som siger fremover. De både kan og gjør kursjusteringer underveis, mens kapteinen med stor irritasjon prøver å følge med på et titalls vannscootere som farer forbi i farvannet rundt skipet. «Ligg unna»,  roper han, «Jeg har forkjørsrett!»

Dette er de de nye gründerne – de digitale gründerne, enten de er en oppstart, eller en markedssjef i et stort eller lite firma.

De har forstått hva som skjer, og justerer kursen lynkjapt med en fart som ikke er mulig for et stort tankskip. De bryr seg fint lite om etablerte sannheter eller historikk. De skal opp og frem, fort og riktig.

Er du en av dem?

Vi er midt oppe i en flodbølge av forandringer, utfordringer – men aller mest muligheter. De som ikke ser hva som er i ferd med å skje, og som møter på disse utfordringene, kommer garantert til å være blant taperne.

Du kan gjøre noe allerede i dag.

Trenger du hjelp med din digitale markedsføring?

Digital markedsføring kan være mye mer effektiv enn tradisjonell markedsføring, men da må du vite hva du gjør. Vi gjør heldigvis det, og kan hjelpe deg med det du trenger!

I Tenk Digitalt AS elsker vi digitale gründere

Enten du sysler med en forretningsidé, er i gang, eller allerede har etablert en bedrift: Skal du lykkes med din forretningsidé må du være god på nett! Skal du være god på nett må du starte med et nettsted som fungerer, som du kan justere lynkjapt for ditt formål. Så kan du ta i bruk verktøyene for å pleie kontakten med dine kunder, og kanskje aller viktigst, skaffe nye kunder. Valg av riktige verktøy for markedsføring i sosiale medier gir deg fantastiske muligheter for å øke din omsetning, og skape en plass i folks bevissthet om deg og ditt budskap.

Tenk Digitalt AS er et selskap bygget på den nye tiden

Alle våre tjenester er utviklet digitalt og kjører i “skyen” hos Amazon – verdens største skyleverandør. Vi leverer våre tjenester på engelsk, norsk og tyrkisk – enn så lenge – og samarbeider med leverandører i mange land.

Gründerne bak Tenk Digitalt AS dro for 15 år siden i gang Active24, som på kort tid ble et ledende Webhotell-leverandør. Det var i en tid hvor alle skulle på nett – men ikke helt visste hva de skulle gjøre der. Vi liker å si at vi har laget Webhotell versjon 2.0 – 100 % skybasert, og at denne gangen er vi mer opptatt av hva som skal til for å gjøre våre kunder gode på nett!

Hos Tenk Digitalt AS får du et nydelig designet nettsted satt opp med de verktøyene du trenger for å bli god på nett. Du bestemmer selv hvor mye du vil gjøre på egenhånd og hvor mye du vil overlate til Tenk Digitalt AS. Det tilbudet gjelder også deg som i dag har et nettsted laget på “gamlemåten”. Hos oss får du et nettsted som du og dine kollegaer kan gjøre fortløpende endringer – uten å måtte ringe en ekspert.

Vil du gjøre alt selv koster det ikke mer enn en tusenlapp i året. Vil du at Tenk Digitalt AS skal ta seg av alt, inkludert hjelp til markedsføring i sosiale medier? Da gir vil deg et tilbud – jeg tror du blir overrasket over hvor lite det koster, og hvor mye du får igjen!

Ring oss gjerne på tlf. 23 89 68 11, eller send e-post til [email protected] om du har spørsmål, eller vil ha hjelp med ditt nettsted. Ikke vær redd for “dumme” spørsmål! Vi vet at det er mye å sette seg inn i – for alle – men vi lover å hjelpe deg!

Vil du snakke med oss?

Trenger du hjelp med digital markedsføring? Kontakt oss i dag, og avtal et gratis, uforpliktende møte.

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search

Sinnsvake ideer5 steg for å validere din forretningsidé