Vil du treffe en Sir?

 In Kundehistorier

Har du lyst til å møte selveste Sir Alex Fergusson? Det kan du gjøre på næringslivsseminaret som Oslo Business Forum arrangerer i Konserthuset 17. November 2016. Tenk Digitalt AS elsker grundere med store visjoner og deres historie.

Av Pål Storehaug

Oslo Business Forum er historien om de to unge BI studentene, Christoffer Omberg og Marius Røed Wang, som la en trygg karriære på is og startet for seg selv. Og for en start! De spurte seg hvilken næringslivsleder i verden de så mest opp til, og om det var mulig å få til noe sammen? Og Sir Alex ville gjerne komme til Oslo for å snakke om langsiktig ledelse og vinnende kultur.

De to gründerne har også fått med seg investoren Øystein Stray Spetalen, sjefen for Google i Norge Jan Grønbech, tidligere politisjef i Oslo Hanne Kristin Rohde og flere andre kjente foredragsholdere.

De ferske gründerne hadde skjønt at skulle de lykkes måtte de bli god på nett. “Da vi i Oslo Business Forum møtte Jan Sollid Storehaug og resten av teamet i Tenk Digitalt AS i februar 2016, vil vi gå så langt som å si at det revolusjonerte vår tilnærming til det å være god på nett!” Sier Christoffer Omberg. “Vi ble koblet opp med Jan av DnB Oppstartlos, fordi vi trengte en nettside.  Vi sendte en mail og avtalte et møte, der vi trodde vi skulle forklare hvordan nettsiden skulle se ut.”

Kontakt Tenk Digitalt AS hvis du har spørsmål eller trenger hjelp! Du kan nå oss på telefon +47 23 89 68 11 eller send oss epost direkte med dine spørsmål på [email protected] Du kan også legge igjen din kontaktinformasjon og vi tar kontakt så raskt som mulig.

Trenger du et nytt nettsted?

Et funksjonelt nettsted som skaffer nye kunder og driver omsetningen din er hjørnesteinen for all din digitale markedsføring. Vi lager løsninger som er skreddersydde deg og din digitale markedsføring. Kontakt oss i dag, så kan vi hjelpe deg med å skape et nettsted som selger!

Digitale Gründere

Her i Tenk Digitalt AS elsker vi digitale grundere, og vi har fra første stund hatt tro på at disse to kommer til å lykkes med sin forretningsidé. “Et par dager senere trappet vi opp på Tenk Digitalt AS kontor  i Sørkedalsveien,” sier Marius Røed Wang. “Vi som har vokst opp med sosiale medier, trodde vi hadde en god tilnærming til det digitale landskapet. Det skulle snart vise seg, at vi ikke hadde det.”

“I en time satt vi og hørte på Jan fortelle om SEO, landingssider, CTA, A/B-testing, sporingspiksler og masse mer,” sier Christoffer. “Vi nikket bekreftende, men hadde ingen anelse om hva han pratet om.”

I Tenk Digitalt AS har vi innsett at den tredje industrielle revolusjonen pågår nå. Hvis du skal lykkes som gründer i dag er du nødt til å bli god på nett! I Christoffer og Marius ser vi to entreprenører som har alt man ser etter hos en gründer som lykkes. Pågangsmot, villighet til å satse og et ambisjonsnivå som er vanskelig å matche.

Viktig erfaring

“I ettertid ser vi hvor viktig den erfaringen var for oss,” sier Marius. “Med bakoversveis og en kraftig lærepenge ble kveldene fremover brukt til å lese oss opp på landingssider, søkemotoroptimalisering og generelt alt om inbound marketing, innholdsmarkedsføring og konverteringsstrategier.”

“Vi skulle på dette tidspunktet lansere prosjektet vårt om 2 måneder,” sier Christoffer. “For oss virket det som om alt vi hadde lært om markedsføring var feil. Vi hadde en jobb å gjøre.”

Oslo Business Forum inngikk en avtale med Tenk Digitalt AS og kjøpte “Gründerpakken” som er en løsning der du får alle verktøyene du trenger for å bygge ditt eget nettsted på WordPress plattformen. Løsningen inneholder drift av nettstedet 10 forskjellige WordPress temaer og en rekke nyttige plugins.

Marius supplerer: “Av Tenk Digitalt AS fikk vi de verktøyene og støtten vi trengte. Etter kun 3 uker hadde vi satt opp ett velfungerende nettsted som var tilpasset digital markedsføring. Designet ble bra og vi fikk satt opp ett nettsted som faktisk selger – som konverterte besøkere til kunder.“
Kontakt Tenk Digitalt AS hvis du har spørsmål eller trenger hjelp! Du kan nå oss på telefon +47 23 89 68 11 eller send oss epost direkte med dine spørsmål på [email protected] Du kan også legge igjen din kontaktinformasjon og vi tar kontakt så raskt som mulig.

Digital strategi

For de to entreprenørene som aldri tidligere har vært i nærheten av WordPress, koding eller liknende var dette oppløftende. De hadde investert endel tid og energi for å lære seg en mengde tekniske detaljer, men så fort de knakk koden gikk det riktig så fint.

En ting er å lage et flott nettsted, de store utfordringene er å drive trafikk til nettstedet og ikke minst å konvertere denne trafikken til betalende kunder. “For øyeblikket har vi en digital strategi og tilnærming på nett som er meget god,” sier Christoffer. “Vi ser at markedsføringsaktivitetene vi gjennomfører konverterer. Alt det tekniske er på plass, vi blir funnet av Google sine søkemotorer og vi har en strategi bak det hele. Vi fortsetter å utvikle oss videre, analyserer data og finner ut hva som faktisk gir resultater.”

Kontinuerlig læring

I Tenk Digitalt AS omfavner vi “Lean Startup” prinsippene og mener enhver gründer i dag må være digital. Skal du lykkes som gründer må du være god på nett. “Om man kan lære så mye som vi har gjort i løpet av 4 måneder – hva er da mulig på 2-3 år?” spør Marius. “Vi ser ingen begrensninger og er superfornøyd med støtten Tenk Digitalt AS har gitt for å gjøre dette mulig.“

Det er ganske lett å lage et nettsted som ser fint ut, men det er langt vanskeligere å utvikle et nettsted som understøtter virksomhetens strategi. De fleste nettsteder mangler funksjonalitet som er nødvendig for å være effektiv for markedsføring – som jo nettopp er hensikten med det store flertallet av nettsteder.

obforum boxquote“Vi ble koblet til Tenk Digitalt AS gjennom DNB Oppstartlos siden vi trengte et nettsted, og den introduksjonen endret alt for oss! Hvis du trenger en Digital strategi eller et nettsted som selger anbefaler vi at du tar en prat med Tenk Digitalt AS!»

Christoffer Omberg og Marius Røed Wang, grunnleggere av Oslo Business Forum.

Dette kan Tenk Digitalt AS hjelpe deg med

Tenk Digitalt AS kan hjelpe deg med alt du trenger for å bli god på nett. Vi kan utvikle din digitale strategi, nettsted, profil på sosiale medier, digital markedsføring og alle kompliserte tekniske detaljer som bidrar til effektiv økning av din omsetning på nett.

Vi kan utvikle ditt nettsted, vedlikeholde det og sørge for at det er trygt og sikkert. Vi kan også ta oss av søkemotoroptimalisering, og markedføring i sosiale medier og alle dine andre digitale markedskampanjer.

Kontakt Tenk Digitalt AS hvis du har spørsmål eller trenger hjelp! Du kan nå oss på telefon +47 23 89 68 11 eller send oss epost direkte med dine spørsmål på [email protected] Du kan også gi oss din kontakt informasjon og vi tar kontakt så raskt som mulig.

Trenger du hjelp med din digitale markedsføring?

Digital markedsføring kan være mye mer effektiv enn tradisjonell markedsføring, men da må du vite hva du gjør. Vi gjør heldigvis det, og kan hjelpe deg med det du trenger!

Sharing is Caring!

Vårt motto i Tenk Digitalt AS er “sharing is caring,” og vi har laget en ebok om alt du trenger å vite for ha suksess med sosiale medier. Du kan laste ned din kopi fra denne linken: (Link to Norwegian SMM Guide landing page)

Andre artikler du bør lese:

–   30 praktfulle nettsteder vi kan lage for deg
Gründer med hårete mål!
5 steg for å validere din forretningside

Følg vår blogg hvis du er interessert i teknologi, sosiale medier og digital markedføring. Hvor godt er ditt nettsted tilpasset den digitale revolusjonen? Legg igjen en kommentar og del med dine venner ved å klikke på ikonene nedenfor. Husk: Sharing is caring!

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search

shumei2Tenk Digitalt AS hjelper A-Mat med websider og digital markedsføring