Vil du leve gründerdrømmen slik som Anne Nygren?

 In Kundehistorier

Anne Nygren lever drømmen som mange av oss drømmer om å gjennomføre. Anne Nygren startet Flyt Forlag i 2002 etter et familieseilas gjennom 18 land. Ikke sjeldent styrer hun forlaget blant havsuler, delfiner, hval, uten annet enn hav i sikte – eller mens hun utforsker nye deler av verden.

Hun har kombinert drømmen om å reise med å gi ut bøker om temaet som hun elsker. Frem til i dag har Flyt Forlag gitt ut mer enn 60 titler som kan knyttes til det våte element: Berserk, praktiske håndbøker, reiseskildringer og eventyrlige fortellinger fra havet.

 

Mange utfordringer

Målet til Anne Nygren er å kunne seile og drive forlaget på nett. Med god hjelp hjemmefra har hun tildels vært i stand til å gjøre dette.

Ikke fornøyd med nettbutikken. Med hjelp fra Tenk Digitalt AS fikk Anne et nytt nettsted med alle funksjonene hun ønsket, med muligheten til å gjøre endringer selv – uten å kunne koding.

Nettbutikken fungerte ikke på mobile enheter. I dag fungerer nettstedet til Anne optimalt på alle enheter. Hun har også muligheten til å gjøre endringer på nettstedet sitt fra mobilen, noe som absolutt kommer godt med på reise.

Mange e-postadresser å holde styr på. Anne har samlet massevis av e-postadresser fra kunder, bokhandler og bibliotek opp gjennom årene. Tenk Digitalt AS har bistått med verktøy som gjør at hun kan dele e-postadressene inn i grupper, skreddersy kampanjer og foreta masseutsendelser. Verktøyet gjør det enkelt å tilpasse innholdet i e-postene slik at det oppleves som nyttig og relevant. Hun kan for eksempel skille mellom de som allerede har kjøpt bøker, de som har deltatt på foredrag og tilpasse innholdet deretter.

Vanskelig å markedsføre. Anne er nå tilstede på flere sosiale mediekanaler enn før, og har med hjelp fra Tenk Digitalt AS får oversikt over alle sosiale mediekontoer på ett sted. Nå kan hun logge på Hootsuite, lage en statusoppdatering som kan publiseres på flere mediekanaler på en gang – og planlegge innlegg langt frem i tid.

Ikke nok trafikk inn til nettstedet. Tenk Digitalt AS har bidratt med SEO-verktøy som gjør det enklere for Anne å søkemotoroptimalisere nettstedet hennes. Hun kan enkelt endre meta-tags og bildebeskrivelser, helt uten koding. Hun har også laget en strategi for hvordan hun kan tiltrekke besøkende ved hjelp av å blogge.

Mangel på innsikt. Ved hjelp av forskjellige analyseverktøy kan Anne nå måle effekten av kampanjer. Hun kan blant annet se hvor trafikken kommer fra, hvilke sider som er populære på nettstedet hennes, hvilke søkeord besøkende bruker for å finne nettstedet og demografi om målgruppen hennes.

Anne Nygren forteller:

Jeg er superfornøyd med resultatet! Siden er blitt så vakker og enkel som jeg ønsket, den fungerer optimalt på både iPhone, iPad og desktop, og det er enkelt å legge inn nye innlegg!

Slik ser nettstedet til Flyt Forlag ut

Se nettstedet til Anne Nygren her.

Hjelp til å lage nettside

Lag ny hjemmeside med Tenk Digitalt AS

Trenger du hjelp med din digitale markedsføring?

Digital markedsføring kan være mye mer effektiv enn tradisjonell markedsføring, men da må du vite hva du gjør. Vi gjør heldigvis det, og kan hjelpe deg med det du trenger!

Tenk Digitalt AS elsker digitale gründere

Mulighetene på nettet forandrer seg i en rasende fart. Vi har lest rapporter som med grundig analyse fastslår at så mange som 40 % av de 500 største bedriftene i USA vil være borte de neste 5 årene. Det mange ikke har tatt inn over seg er at vi lever under den tredje industrielle revolusjonen. Det er bare det at den ikke skjer over 50 år – den skjer mens du leser denne artikkelen.

I Tenk Digitalt AS liker vi å illustrere dette med et stort tankskip med en erfaren kaptein og et kompetent mannskap som siger fremover. De både kan og gjør kursjusteringer underveis, mens kapteinen med stor irritasjon prøver å følge med på et titalls vannscootere som farer forbi i farvannet rundt skipet. Ligg unna, – roper han – Jeg har forkjørsrett!

Dette er de de nye gründerne – de digitale gründerne, enten de er en oppstart eller en markedssjef i et stort eller lite firma. De har forstått hva som skjer, og justerer kursen lynkjapt med en fart som ikke er mulig for et tankskip. De bryr seg fint lite om etablerte sannheter eller historikk.

De skal opp og frem, fort og riktig.

I Tenk Digitalt AS elsker vi digitale gründere. Vi vet at hvis du skal lykkes med din forretningsidé, må du være god på nett. Derfor har vi utviklet en pakke til deg som er gründer. Pakken inneholder alt du trenger for å bli godt på nett – og muligheten for å oppgradere dersom din bedrift plutselig skulle vokse. Vi er med deg på hele reisen – skulle du plutselig få behov for et bookingsystem, alternative betalingsløsninger eller annet verktøy som du ikke hadde regnet med, tar vi oss av det. Vår visjon er at du skal slippe å sitte igjen uten de funksjonene du trenger når din bedrift utvikler seg, og ikke minst at du selv skal kunne gjøre endringer og justeringer ved behov.

Vil du snakke med oss?

Trenger du hjelp med digital markedsføring? Kontakt oss i dag, og avtal et gratis, uforpliktende møte.

Lyst til å gjøre alt selv?

Vårt mål er å hjelpe deg å bli god på nett. I bloggen vår får du masse nyttig informasjon om hvilke grep du selv kan ta for å lykkes med din forretningsidé. Alt starter med et godt nettsted.

Med jevne mellomrom gir vi bort gratis verktøy som hjelper deg å oppnå dine mål. Melder du deg på vårt nyhetsbrev trenger du ikke bekymre deg for å gå glipp av nyttig informasjon og freebies.

Du kan også overlate hele jobben til Tenk Digitalt AS – ring 23896811.

  • Vi vet mange har det fryktelig travelt og ikke ønsker å bruke tid på å skape eget nettsted. Er du blant disse? Da kan du trygt sette bort hele jobben til Tenk Digitalt AS.
  • Avhengig av ditt behov og dine ambisjoner kan du velge komplette pakkeløsninger fra Tenk Digitalt AS hvor vi tar oss av nesten alt. Du kan konsentrere deg om å skrive teksten du ønsker å presentere og velge ut de bildene du ønsker å bruke. Vi laster opp, tilpasser designet og hjelper deg med alle løpende oppdateringer.
  • Vi kan også hjelpe deg med bruk av sosiale medier og blogg om du ønsker at det skal være en del av ditt nettsted.
  • Du kan også sette opp en komplett nettbutikk med betalingsløsninger som gjør det enkelt for dine kunder å handle hos deg.
  • Vi tar oss av alle tekniske oppgaver og oppdateringer.
  • Ring oss på 23896811 eller send en mail til [email protected] med dine spørsmål om du foretrekker det.

Vil du snakke med oss?

Trenger du hjelp med digital markedsføring? Kontakt oss i dag, og avtal et gratis, uforpliktende møte.

Hovedbildet for artikkelen er tatt av Tor-Erling Gransæther og viser seilbåten Dvina under seil.

Andre artikler du bør lese:

7 tips for din digitale markedsføringsstrategi

Se hvordan vi overvåker deg

Mangler du bilder til ditt nettsted?

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search

Christian Chul Aamodt