Sunn hverdagsmat til folket med god digital strategi

 In Kundehistorier

Om du skal lykkes som gründer må du være god på nett! A-Mat leverer en matkasse med alle ingredienser og oppskrifter for ukens familiemiddager. Ledelsen i selskapet forstod at de måtte gjøre en endring når deres gamle nettsted ikke bidro til kundevekst. Dette er historien om hvilke grep de tok for å få suksess i sosiale medier og andre digitale kanaler.

A-Mat leverer en tjeneste som er ideell for alle som har en hektisk hverdag, særlig småbarnsforeldre og aktive familier elsker konseptet. A-Mat tar seg av den frustrerende prosessen med å planlegge ukens middager og den stressende storhandelen som familier typisk gjør i helgen.

Hver mandag leverer A-Mat en kasse med ferske håndplukkede råvarer for 3 eller 5 middager avhengig av kundenes ønsker. I kassen følger også oppskrifter, tilberedningsinstruksjoner og en ukeplan. Sammen med matkassen kan du også få en deilig og sunn fruktkurv. A-Mat er ambassadører for sunn hverdagsmat, tradisjonelt kjøkken og kvalitetstid med familien.

Tilbakemeldingene fra kundene viser at de setter særlig pris på variasjonen i menyen og at varene blir levert på døren. For en travel familie kan det være en utfordring å planlegge menyen, så det å få en fiks ferdig ukeplan blir godt mottatt. Oppskriftene inkluderer tradisjonelle norske retter, samt populære europeiske og asiatiske nytelser. I tillegg er det penger å spare. A-Mat utfordrer konkurrentene på pris og kundene unngår unødige impulskjøp.

A-Mat tar deg med på en fornøyelig kulinarisk reise på ditt eget kjøkken samtidig som du får mer kvalitetstid med familien og dine kjære. Det finnes noen andre lignende tilbud i markedet, men A-Mat satset på at det er plass til en utfordrer som leverer «Rett fra hjertet.»

Tidligere i år bestemte selskapet seg for at de skulle satse på digital markedsføring for å nå ut til et bredere publikum. De kontaktet Tenk Digitalt AS for assistanse. “Vi startet selskapet med 100% analoge prosesser,” sier Jon Snorre Rødal, daglig leder i A-Mat. “Vårt gamle nettsted bidro ikke til å skaffe nye kunder, så vi forstod etter hvert at vi måtte gjøre forbedringer. Vi visste jo at digitale kanaler som sosiale medier, søkemotorer, e-post og lignende er effektive for å nå ut til nye potensielle kunder, men det hjelper ikke hvis ikke nettstedet er egnet til å overbevise besøkende.”

A-Mat bruker ikoner for å kommunisere sine “Unike kundefordeler.” Dette er en effektiv metode for å formidle et slikt budskap.

Tenk Digitalt AS har utviklet A-Mats nye nettsted, en digital strategi og jobber videre med markedsføring i digitale kanaler. Besøkende kan enkelt bestille matkasser fra mobil, nettbrett eller PC og betale på nett eller få en faktura med leveransen. I tillegg kommer det en “Min side” funksjon der kundene kan logge inn og styre leveransene hvis de trenger en pause når de er på reise. Kundene kan også endre bestillingen eller se kjøps- og betalingshistorikk.

Kontakt Tenk Digitalt AS hvis du har spørsmål eller trenger hjelp! Du kan nå oss på telefon +47 23 89 68 11 eller send oss epost direkte med dine spørsmål på [email protected] Du kan også legge igjen din kontaktinformasjon og vi tar kontakt så raskt som mulig.

Trenger du et nytt nettsted?

Et funksjonelt nettsted som skaffer nye kunder og driver omsetningen din er hjørnesteinen for all din digitale markedsføring. Vi lager løsninger som er skreddersydde deg og din digitale markedsføring. Kontakt oss i dag, så kan vi hjelpe deg med å skape et nettsted som selger!

Må være god i digitale kanaler

Det var en rekke utfordringer med det gamle nettstedet. De største problemene var at A-Mats forretningsmål ikke var støttet og at nettstedet ikke bidro til å skaffe nye kunder. «Vi har fulgt Tenk Digitalt AS blogg en stund og deltatt på et seminar i deres regi», forteller Jon. «Vi har innsett at vi trenger å satse på digitale kanaler for å lykkes som en oppstartsbedrift. Vi liker måten Tenk Digitalt AS alltid fokuserer på våre forretningsmål i alt de gjør. I tillegg ble vi svært positivt overrasket når de leverte sitt tilbud. Prisen var overraskende lav.»

A-Mat ble introdusert for Tenk Digitalt AS gjennom et Facebook-innlegg som fanget deres oppmerksomhet. Siden det første blogginnlegget har A-Mat teamet fulgt Tenk Digitalt AS nye bloggartikler for å lære mer om markedsføring i digitale kanaler.

«Vår forrige webdesigner var ikke opptatt av forretningen vår, og det tok oss en stund å forstå hvor dårlig vårt gamle nettsted var,» sier Jon. «Det var naturlig for oss å velge Tenk Digitalt AS som følge av deres fokus på nettsted som er egnet for digital markedsføring. I tillegg har utviklingsavdelingen svært kompetente utviklere som forstår hva som skal til for å øke salget på nett. For å si det som det er: Det er alt for mye å sette seg inn i for å få best mulig effekt av digital markedsføring, så det er flott ha eksperter med på laget!”

Nettstedet har massevis av nyttig innhold som besøkende kan lese eller laste ned. Dette er et eksempel på en “Call to Action” (CTA) som gjør det enkelt for besøkende å kontakte selskapet.

Samle leads fra nettsiden

Det nye nettstedet er designet slik at det skal være enkelt å bestille Matkasser gjennom et bestillingsskjema. I tillegg skal det være enkelt for en potensiell kunde å komme i kontakt med A-Mat eller å legge igjen kontaktdata som selskapet kan følge opp. «Nesten alle våre kunder har så langt blitt rekruttert gjennom dørsalg,” forklarer Jon.

«Etter bare en måneds drift, ser vi at det nye nettstedet fungerer mye bedre for å kapre nye kunder som bestiller på nett. For mange blir dette en helt ny måte å kjøpe mat på, så det er viktig å bygge tillit til potensielle kunder. Nettstedet har mange funksjoner for å samle inn kontaktdata, slik at våre selgere kan besøke dem, forklare hva vi leverer og bygge tillit.” Du kan ta en titt på A-Mats nye nettsted her!

A-Mat skal satse på innholdsmarkedsføring. Med bistand fra Tenk Digitalt AS vil de tilby nyttig og verdifullt innhold på den nye bloggen og i en egen seksjon for oppskrifter. “Vi har laget mye flott innhold!” Sier Jon. “Vi kommer til å legge ut alle våre oppskrifter, tips om matlaging og til og med komplette kokebøker som kan lastes ned. Vi tror at mange i vår målgruppe vil sette stor pris på dette. Hvis de er interessert i innholdet vårt er de kanskje også interessert i å prøve ut matkassene våre. Det handler om å komme i kontakt med dem som kan være interessert.”

Hvis du ønsker å prøve matkassene til A-Mat, eller bare ønsker å se det flotte nettstedet kan du følge denne lenken.

a-mat fremmside

Slik ser åpningsbilde på nettsiden ut, klikk her for å besøke nettstedet.

Planen er å bruke Facebook, Instagram, YouTube, Google søk, e-post og bannerannonser for å nå ut til potensielle kunder. «Tenk Digitalt AS har jobbet svært tett med ledergruppen for å utvikle vår digitale strategi,» sier Jon. «Og startet den digitale markedsføringen så snart det nye nettstedet var på luften. Det representerer en viktig milepæl i vår digitale tilstedeværelse.»

Tenk Digitalt AS skal fortsette å forbedre nettstedet i tiden som kommer og om litt kommer en ny “Min side funksjon” der kundene kan logge inn og styre leveransene selv. Tenk Digitalt AS vil forvalte og videreutvikle nettstedet, slik at det forbedres steg-for-steg. På denne måten vil A-Mat komme konkurrentene i kapp og etterhvert overgå deres løsninger.

Salg- og markedsautomasjon

Tenk Digitalt AS skal også implementere en løsning for salg- og markedsautomasjon på A-Mats nettsted. Dette vil gi A-Mat en løsning med delvis automatisert kundeoppfølging. Systemet følger opp henvendelser fra de som besøker nettstedet og hjelper dem å finne fram til mer nyttig informasjon. I tillegg følger systemet med på adferden til besøkende på nettstedet. Alle aktiviteter i sosiale medier, søkemotorer og respons på e-post vil etter bestemte kriterier varsle selgerne om interessenter som bør følges opp. Dette fører til at selgerne får en enklere hverdag og kan fokusere arbeidet på oppfølging av “varme” interessenter og med full oversikt over hvilken informasjon de har kikket på.
Kontakt Tenk Digitalt AS hvis du har spørsmål eller trenger hjelp! Du kan nå oss på telefon +47 23 89 68 11 eller send oss epost direkte med dine spørsmål på [email protected] Du kan også legge igjen din kontaktinformasjon og vi tar kontakt så raskt som mulig.

Trenger du hjelp med din digitale markedsføring?

Digital markedsføring kan være mye mer effektiv enn tradisjonell markedsføring, men da må du vite hva du gjør. Vi gjør heldigvis det, og kan hjelpe deg med det du trenger!

 

Nettsted utviklet for markedsføring

Å bygge som ser pent ut er ganske enkelt. Utfordringen er å bygge et nettsted som er egnet for digital markedsføring. Dette krever kunnskap og erfaring, og selv erfarne webdesignere vet vanligvis lite om markedsføring. Heldigvis vet Tenk Digitalt AS hva som kreves!

Tenk Digitalt AS leverer vakre, moderne, mobiltilpassede og raske nettsteder som er skreddersydd til ditt ambisjonsnivå. Og til en svært konkurransedyktig pris! Våre komplette løsninger omfatter drift av nettstedet inkludert periodisk oppdatering av design, programvarelisenser, support og de beste sikkerhetsløsningene som er tilgjengelig.

Tenk Digitalt AS utviklingsavdeling ligger i Istanbul i Tyrkia. Men våre prosjektledere er rekruttert fra Norge og dermed kan vi levere tjenester til en brøkdel av prisen av våre konkurrenter uten at det går utover kvaliteten i leveransen.

Tenk Digitalt AS hjelper A-Mat med digital markedsføring og nettsted

Jon Snorre Rødal: «Vi har gjort grundige undersøkelser for å finne den beste måten å forbedre vår digitale markedsføring og konkluderte med at Tenk Digitalt AS er den klart beste leverandøren! I tillegg er det en fryd å jobbe med dem! Tenk Digitalt AS synes å ligge i forkant av konkurrentene. Mens andre byråer prøver å selge seg inn uten at vi kjenner til dem fra før, fant vi Tenk Digitalt AS på samme måten vi ønsker potensielle kunder skal finne oss. Tenk Digitalt AS har bevist at metoden de bruker faktisk virker. De har også tatt seg tid til å sette seg inn i vår forretningsmodell, våre konkurrenter og vår strategi, samt foreslått nye ideer som har vært nyttige. De har en veldig åpen og ærlig måte å arbeide på og vi ser allerede store forbedringer basert på deres leveranse.»
Jon Snorre Rødal, Daglig leder i A-Mat

Vekstdrevet markedsføring

A-Mat og Tenk Digitalt AS har inngått en byråavtale der Tenk Digitalt AS vil ta seg av alle digitale markedsføringsaktiviteter, inkludert nettsted, sosiale medier, søkemotoroptimalisering, Google Ads, e-post utsendelser, bannerannonser, remarketing mot intressenter, digital PR og andre digitale kanaler. Innholdsproduksjonen skal A-Mat stå for selv, men Tenk Digitalt AS skal hjelpe til med planleggingen i tillegg til å sørge for god distribusjon.

Alle Tenk Digitalt AS medarbeidere med forskjellig type ekspertise vil være tilgjengelige for A-Mat etter en avtalt tidskonto. Tenk Digitalt AS fordeler så oppgavene på de best egnede medarbeidere innen ønsket fagfelt. En måned kan det være SEO og Google Ads, den neste er det kanskje sosiale medier eller e-post som er i fokus. For hver måned foreslår vi en ny liste med oppgaver som er prioritert i henhold til den digitale strategien.

Dette kan Tenk Digitalt AS hjelpe deg med

Tenk Digitalt AS kan hjelpe deg med alt du trenger for å bli god på nett. Vi kan utvikle din digitale strategi, nettsted, din profil på sosiale medier, din digitale markedsføring og alle kompliserte tekniske detaljer som bidrar til effektiv økning av din omsetning på nett.

Vi kan utvikle ditt nettsted, vedlikeholde det og sørge for at det er trygt og sikkert. Vi kan også ta oss av søkemotoroptimalisering, og markedføring i sosiale medier og alle dine andre digitale markedskampanjer.

Kontakt Tenk Digitalt AS hvis du har spørsmål eller trenger hjelp! Du kan nå oss på telefon +47 23 89 68 11 eller send oss epost direkte med dine spørsmål på [email protected] Du kan også gi oss din kontaktinformasjon og vi tar kontakt så raskt som mulig.

Vil du snakke med oss?

Trenger du hjelp med digital markedsføring? Kontakt oss i dag, og avtal et gratis, uforpliktende møte.

 

Sharing is Caring!

Vårt motto i Tenk Digitalt AS er “sharing is caring,” og vi har laget en e-bok om alt du trenger å vite for ha suksess med sosiale medier. Du kan laste ned din kopi fra denne linken: (Link to Norwegian SMM Guide landing page)

Andre artikler du bør lese:

 

30 praktfulle nettsteder vi kan lage for deg
Gründer med hårete mål
5 steg for å validere din forretningside

Følg vår blogg hvis du er interessert i teknologi, sosiale medier og digital markedføring. Hvor godt er ditt nettsted tilpasset den digitale revolusjonen? Legg igjen en kommentar og del med dine venner ved å klikke på ikonene nedenfor. Husk: Sharing is caring!

Artikkelen er skrevet av daglig leder i Tenk Digitalt AS Tyrkia, Pål Storehaug 

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search

Oslo Businessforum