Skulle du ønske du hadde et flott nettsted som du enkelt kunne endre på selv?

 In Nettsider

Jan Sollid Storehaug er leder av Tenk Digitalt AS, og brenner for å hjelpe gründere. Han er blant annet mentor i regi av Innovasjon Norge, men også gjennom Tenk Digitalt AS ønsker han å bidra. Han vet godt hvor utfordrende det er i startfasen, og at hvis du skal lykkes med din forretningsidé må du bli god på nett.

Vi har lest rapporter som med grundig analyse fastslår at så mange som 40 % av de 500 største bedriftene i USA vil være borte de neste 5 årene. Det mange ikke har tatt inn over seg, er at vi lever under den tredje industrielle revolusjonen.

I Tenk Digitalt AS liker vi å illustrere dette med et stort tankskip med en erfaren kaptein og et kompetent mannskap som siger fremover. De både kan og gjør kursjusteringer underveis, mens kapteinen med stor irritasjon prøver å følge med på et titalls vannscootere som farer forbi i farvannet rundt skipet. «Ligg unna», roper han, «Jeg har forkjørsrett!»

Dette er de de nye gründerne – de digitale gründerne. Fordelen med å være gründer er at du kan starte med blanke ark, tenke digitalt og gjør alt riktig fra dag én. Du slipper å slite med gammel teknologi og tungvinte løsninger.

De digitale gründerne har forstått hva som skjer, og justerer kursen lynkjapt med en fart som ikke er mulig for et stort tankskip. De bryr seg fint lite om etablerte sannheter eller historikk. De skal opp og frem, fort og riktig.

Vi er midt oppe i en flodbølge av forandringer, utfordringer – men aller mest muligheter. De som ikke ser hva som er i ferd med å skje, og som møter på disse utfordringene, kommer garantert til å være blant taperne.

Vi trenger gode idéer som skaper arbeidsplasser

«Alle snakker om hva vi skal leve av når olja tar slutt. Vi trenger gode idéer som vi kan leve av i fremtiden. Uansett hvilken forretningsidé du har må du tenke digitalt fra første stund og være god på nett.» mener Jan Sollid Storehaug. «For å gjøre det enklere for deg som er gründer lanserer vi nå en pakkeløsning – kun for gründere. Pakken inneholder alt du trenger for å raskt etablere en tilstedeværelse på nett, inkludert domenenavn, webhotell og håndplukkede programmer.”

Vi i Tenk Digitalt AS er alle gründere, og vi vet godt hvor mye det er å sette seg inn i for deg som er gründer. Med Gründerpakken fra Tenk Digitalt AS kan du lage et profesjonelt nettsted til en brøkdel av prisen.

Derfor gir vi deg også tilgang til ressurser hvor du kan stille spørsmål, snakke med andre gründere og få svar på de utfordringer du møter som gründer. I bloggen vår kan du også lese artikler om gründere, og få tips fra andre gründere som deler sin erfaring.

 

Et flott nettsted som vokser i takt med din bedrift

Vi vet godt at det er vanskelig å vite hva man trenger i oppstartsfasen. Vår erfaring er at du har alt og tjene på å tenke digitalt fra dag én. Istedenfor å bygge ditt nettsted rundt din forretningsidé, kan du utvikle din forretningsidé rundt ditt nettsted. Bruk nettstedet til å presentere din visjon, dine ideer og produkter for de du vil skal bli kjent med deg.

Lag din drømmebedrift på nett, slik du vil den skal se ut et stykke frem i tid!

Husk at du kan gjøre dette og selv bestemme hva som skal være synlig for hvem på et hvilket som helst tidspunkt! Å drive forretningsutvikling handler mye om å sette ord på og illustrere dine tanker. Det gjør du best på ditt eget nettsted. Straks du er klar til å vise deg frem bør du begynne å samle e-postadresser og data om dine besøkende. Denne informasjonen er svært verdifull uansett hvilken forretingsidé du har. Nå du er i gang kan du utvikle og justere din forretningsidé etter hva som fungerer best.

Fra Tenk Digitalt AS får du alt du trenger fra dag én, slik at ditt nettsted kan vokse i takt med din bedrift. Du kan endre både utseende og funksjonalitet underveis. Vi har med andre ord gjort klar alle mulighetene for deg, uten at du trenger å tenke på disse før du har behov for det. Når du er klar til å ta i bruk nye verktøy hjelper vi deg!

 

Jobben er ikke ferdig når ditt nettsted er «ferdig»

Ditt nettsted bør vedlikeholdes og oppdateres med nytt innhold jevnlig. Både for å sikre ditt nettsted fra hackere, nedetid og ikke minst for at det skal oppleves som relevant for besøkende av nettstedet så vel som søkemotoren. Derfor tar Tenk Digitalt AS seg av alle løpende oppdateringer, sikrer deg markedets beste sikkerhetskopiering, og gir deg tilgang til ressurser, der du kan stille spørsmål og få svar på de utfordringene du møter for at du skal bli god på nett underveis.

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search

Se hvordan trafikken stiger med en bloggDesigner i arbeid