Prøv masken som vil gjøre deg yngre!

 In Kundehistorier

Skal du lykkes som grunder må du være god på nett! Det har Nicole og Lars Schjerden innsett når de nå lanserer Shumei Skincare. Det gjelder å nå ut til mange potensielle kunder og sørge for at det er enkelt og trygt for dem å få sine leveranser. Tenk Digitalt AS har etablert nettstedet og er rådgiver for digital markedføring.

By Pål Storehaug

Shumei Skincare gjør hudpleie enkelt. De tilbyr ansiktsmasker som hyderer din hud og motvirker aldring av huden. Ansiktsmaskene med spesialdesignet serum for det skandinaviske klima er behagelige å bruke og gir deg en luksuriøs følelse av spa i ditt eget hjem.

Lars Schjerden studerte økonomi på vestkysten av USA på slutten av 90-tallet og fikk et godt øye til taiwanske Nicole. Etter studiene flyttet de begge hjem til sine fedreland, men paret holdt kontakt og etter flere besøk blomstret romantikken og Lars flyttet til sin utkårede i Taipei, hovedstaden i Taiwan.

Paret etablerte et trading og sourcing selskap i Taiwan og Kina, men etter seks år brøt de opp og flyttet til Norge av familiære årsaker. Nicole fikk jobb i Kongsberg FMC, et spennende selskap med ansatte fra 60 nasjoner. “Jeg elsker naturen og all plassen i Norge – det er ikke vanlig med stor hage i Taipei.” Sier Nicole Schjerden. Paret er også veldig aktive på ski og kiter på snø og vann

Kontakt Tenk Digitalt AS hvis du har spørsmål eller trenger hjelp! Du kan nå oss på telefon +47 23 89 68 11 eller send oss epost direkte med dine spørsmål på [email protected]. Du kan også legge igjen din kontakt informasjon og vi tar kontakt så raskt som mulig

Trenger du et nytt nettsted?

Et funksjonelt nettsted som skaffer nye kunder og driver omsetningen din er hjørnesteinen for all din digitale markedsføring. Vi lager løsninger som er skreddersydde deg og din digitale markedsføring. Kontakt oss i dag, så kan vi hjelpe deg med å skape et nettsted som selger!

Tørt klima i Norge

Allerede etter kort tid i Norge la Nicole merke til det tørre klimaet og startet jakten på hudpleieprodukter som kunne løse problemet.

Etterhvert innså hun at dette var en stor utfordring for de fleste skandinaver og søkte råd hos sin gode venn, dr. Hsiao, en erfaren hudlege som driver en hudklinikk i Taipei. Dr. Hsiao forklarte at utfordringen med tørt klima er at de fleste hudpleieprodukter fordamper før de trenger inn i huden og dermed har liten effekt.

Løsningen var å utvikle en flortynn ansiktsmaske og spesialtilpassede serum som føles silkemykt mot huden og hydrerer den på en behagelig måte. “Jeg virkelig elsker disse ansiktsmaskene!” sier Nicole. “De aktive ingrediensene i serumet trenger inn i huden mens du slapper av og nyter følelsen. Når du fjerner masken føles huden deilig frisk og hydrert.”

shumei face mask

Med Shumei ansiktsmasker trenger det spesialutviklede serumet inn i huden mens du nyter en luksuriøs spa opplevelse i ditt eget hjem

Må bli suveren i digitale kanaler

Lars har bakgrunn fra teknologi selskapet Fast (nå Microsoft) og er fascinert av muligheten som Internett gir for et lite team til å nå ut til nærmest hvem som helst internasjonalt. “Vi har hele tiden visst at skal vi lykkes med dette måtte vi bli suverene i digitale kanaler!” sier Lars Schjerden. “Derfor var det et lykketreff at vi kom i kontakt med Tenk Digitalt AS.”

Som de aller fleste kundene til Tenk Digitalt AS startet reisen ved at et innlegg på Facebook fanget interessen, og siden den gang har paret fulgt med på Tenk Digitalt AS blogg. “Tenk Digitalt AS blogg har vært en stor kilde til inspirasjon for oss,” sier Lars. “Vi hadde egentlig først en avtale med en annen web designer, men da han ikke var i stand til å levere var det helt naturlig å kontakte Tenk Digitalt AS.”

“Det er vi veldig glad for!” skyter Nicole inn. “Det har vært en fornøyelse å jobbe med teamet som virkelig har skjønt hva vi ønsker. Tenk Digitalt AS har satt seg inn i Shumeis forretningside og bidratt til å skape et nettsted som er designet for markedføring.”

Nå ut til mange og få respons

Det nye nettstedet er bare første steg på reisen for Shumei Skincare. I første omgang er planen å teste responsen i markedet, så første versjon av nettstedet har fokus på å nå ut til så mange som mulig å få dem til å prøve produktene.

Du kan bestille en uforpliktende prøve av “ Deep Recovery Face Mask” eller “Swiss Apple Stem Cell Face Mask” ved å følge denne linken: www.shumeiskin.com Shumei Skincare gir bort prøver til produktene sine for å få tilbakemeldinger fra interesserte forbrukere.

Shumei-Skincare

Kikk på linken for å komme til Shumei Skincares nettsted hvor du kan sikre deg en gratis vareprøve som er designet spesielt for det skandinaviske markedet

Det neste steget er å bruke Facebook for å nå ut til potensielle kunder. “Vi har fått mange tips av Tenk Digitalt AS om hvordan vi skal nå ut til potensielle kunder via Facebook,” sier Nicole. “Med det utgangspunktet har vi planlagt flere kampanjer som vi vil teste ut over de neste månedene.”

Tenk Digitalt AS jobber videre med nettstedet for å etablere løsninger for en nettbutikk der kundene enkelt og trygt skal kunne bestille produkter og betale for dem. “Det var viktig for oss å komme raskt på lufta med en løsning som kan sette oss i kontakt med interesserte forbrukere,” sier Lars. “Derfor ble vi enige om å prioritere det, og å sette opp bestillings og betalings løsningen som steg to.”

Kontakt Tenk Digitalt AS hvis du har spørsmål eller trenger hjelp! Du kan nå oss på telefon +47 23 89 68 11 eller send oss epost direkte med dine spørsmål på [email protected] Du kan også legge igjen din kontakt informasjon og vi tar kontakt så raskt som mulig.

Trenger du hjelp med din digitale markedsføring?

Digital markedsføring kan være mye mer effektiv enn tradisjonell markedsføring, men da må du vite hva du gjør. Vi gjør heldigvis det, og kan hjelpe deg med det du trenger!

Nettsted bygget for markedsføring

Å bygge et vakkert nettsted er enkelt. Utfordringen er å bygge et nettsted som er designet for digital markedsføring. Det krever kunnskap og erfaring. Selv erfarne web designere vet lite om markedsføring. Men Tenk Digitalt AS vet hva som skal til! “Andre web designere fokuserer bare på design,” sier Lars. “mens Tenk Digitalt AS har fokus på at kunden skal lykkes.”

Tenk Digitalt AS tilbyr deg en av markedets laveste kostnader for å få flotte, moderne, mobiltilpassede og raske nettsider tilpasset ditt ambisjonsnivå. Våre komplette løsninger inneholder drift av nettstedet med årlige design oppdateringer, programvare lisenser, support og markedets beste sikkerhetsløsning.

Tenk Digitalt AS har en utviklingsavdeling i Tyrkia med norske prosjektledere. Dermed er det mulig å levere tjenester til lavere kostnad uten kompromisser på kvalitet.

shumei17.mai

Lars Schjerden sier: “Vårt møte med Tenk Digitalt AS var utrolig proft. Vi dykket rett ned i forretnigsmodellen og på veldig kort tid hadde vi et nettsted på luften som er ideelt for markedføring! Vi er veldig fornøyd med vårt nye nettsted og det kommersielle fokuset til Tenk Digitalt AS.”

Tenk Digitalt AS elsker digitale grundere

Mulighetene på nettet forandrer seg i en rasende fart. Vi har lest rapporter som med grundig analyse fastslår at så mange som 40 % av de 500 største bedriftene i USA vil være borte i løpet av de neste 5 årene.

Det mange ikke har tatt inn over seg er at vi lever under den tredje industrielle revolusjonen. Det er bare det at den ikke skjer over 50 år – den skjer mens du leser denne artikkelen.

For å overleve i det globale digitale markedet, må du være god på nett! Det er nettopp det vi hjelper våre kunder med her i Tenk Digitalt AS.

Dette kan Tenk Digitalt AS hjelpe deg med

Tenk Digitalt AS kan hjelpe deg med alt du trenger for å bli god på nett. Vi kan utvikle din digitale strategi, nettsted, din profil på sosiale medier, din digitale markedsføring og alle kompliserte tekniske detaljer som bidrar til effektiv økning av din omsetning på nett.

Vi kan utvikle ditt nettsted, vedlikeholde det og sørge for at det er trygt og sikkert. Vi kan også ta oss av søkemotoroptimalisering, og markedføring i sosiale medier og alle dine digitale markeds kampanjer.

Kontakt Tenk Digitalt AS hvis du har spørsmål eller trenger hjelp! Du kan nå oss på telefon +47 23 89 68 11 eller send oss epost direkte med dine spørsmål på [email protected]. Du kan også gi oss din kontakt informasjon og vi tar kontakt så raskt som mulig.

Vil du snakke med oss?

Trenger du hjelp med digital markedsføring? Kontakt oss i dag, og avtal et gratis, uforpliktende møte.

Sharing is Caring!

Vårt motto i Tenk Digitalt AS er “sharing is caring,” og vi har laget en ebok om alt du trenger å vite for ha suksess med sosiale medier. Du kan laste ned din kopi fra denne linken: (Link to Norwegian SMM Guide landing page)

Andre artikler du bør lese:

Vil du leve grunderdrømmen slik som Anne Nygren

5 steg for å validere din forretningside

Følg vår blogg hvis du er interessert i teknologi, sosiale medier og digital markedføring. Hvor godt er ditt nettsted tilpasset den digitale revolusjonen? Legg igjen en kommentar og del med dine venner ved å klikke på ikonene nedenfor. Husk: Sharing is caring!

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search

Christian Chul AamodtOslo Businessforum