Sjekk om ditt nettsted er mobilvennlig

 In Nettsider

Stadig flere benytter mobilen når de surfer på internett. Mobilgrensesnittet har andre forutsetninger enn PC og websidene bør tilpasses for å gi brukerne en god brukeropplevelse også på mobil. Nå har Google utviklet en algoritme som gjør det enklere for mobilbrukerne å finne frem til de mobilvennlige websidene.

 

Google legger nå større vekt på mobilvennlighet som et kriterium for rangering i søk. Brukere vil nå få opp et søkeresultat som er optimalisert i forhold til grensesnittet de ønsker å lese innholdet i. Det betyr at dersom du ønsker å nå kundene via mobil, så bør sidene dine være optimalisert for lesing via mobiltelefon.

Her finner du Googles egen «guide to mobile-friendly sites«. Om du trenger å tilpasse dine websider, kan du begynne reisen ved å se nærmere på hvordan Googlebot i dag rangerer dine websider.

Om du har ytterligere spørsmål rundt mobilvennlige websider – sjekk ut «Webmaster Help Forum«.

 

Du kan også overlate hele jobben til Tenk Digitalt AS.

  • Vi vet mange har det fryktelig travelt og ikke ønsker å bruke tid på å skape eget nettsted. Er du blant disse? Da kan du trygt sette bort hele jobben til Tenk Digitalt AS.
  • Avhengig av ditt behov og dine ambisjoner kan du velge komplette pakkeløsninger fra Tenk Digitalt AS hvor vi tar oss av nesten alt. Du kan konsentrere deg om å skrive teksten du ønsker å presentere og velge ut de bildene du ønsker å bruke. Vi laster opp, tilpasser designet og hjelper deg med alle løpende oppdateringer.
  • Vi kan også hjelpe deg med bruk av sosiale medier og blogg om du ønsker at det skal være en del av ditt nettsted.
  • Du kan også sette opp en komplett nettbutikk med betalingsløsninger som gjør det enkelt for dine kunder å handle hos deg.
  • Vi tar oss av alle tekniske oppgaver og oppdateringer.

 

Andre artikler du burde lese:

 

Hvorfor en ny domeneutvidelse kan hjelpe din virksomhet

Er du venn med Facebooks nye mektige algoritmer?

Hva er nye domeneutvidelser?

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search

plugins