Av 70 gründere valgte Screensailor å investere i Tenk Digitalt AS

 In Entreprenørskap

5. januar 2016 søkte Chul Christian Aamodt etter startups å investere i. På to dager fikk han henvendelser fra 40 gründere. Forrige uke gjorde SCREENSAILOR AS sin første investering, og av til sammen 70 gründere har tatt kontakt, falt valget på Tenk Digitalt AS.

 

«For å finansiere videre vekst er Tenk Digitalt AS i likhet med andre gründerbedrifter avhengig av investorer. Vi inviterer i disse dager eksisterende og nye aksjonærer til en aksjekapitalforhøyelse som skal finansiere selskapet frem mot en større planlagt emisjon senere i år. Den «store» emisjonen skal legge et bedre grunnlag for ytterligere internasjonal satsning. Vi var derfor stolte da Chul Christian Aamodt valgte oss som sin første investering», sier CEO i Tenk Digitalt AS, Jan Sollid Storehaug.

 

“Vi har valgt selskapet Tenk Digitalt AS som vår første investering”, forteller Aamodt. “Jeg møtte Daglig leder Jan Sollid Storehaug for første gang i fjor på en workshop på Høstseminaret til Kommunikasjonsforeningen, og jeg har etter dette også truffet han i ulike anledninger. Jeg har tro på Jan og teamet hans, og jeg har også fått positiv erfaring med det å være kunde av Tenk Digitalt AS.” Se pressemeldingen her.

 

MedieMedvind investeringsstrategi

 

Til Medier24 forteller Aamodt at han ikke er noen profesjonell investor, og at han vil basere valget på om han har tro på menneskene og ideene.

 

Mediebransjen er i en brytningstid. MedieMedvind ser etter små selskap i mediebransjen med store planer. Mediebransjen har lave oppstartskostnader, og planen er å gå inn i flere selskap med relativt lite penger.

 

Vi trenger gode idéer som skaper arbeidsplasser

Jan Sollid Storehaug er seriegründer og har tidligere vært med å starte blant annet Active24, Riksnett og UNIC. Storehaug brenner for å hjelpe gründere, og bidrar blant annet som mentor i regi av Innovasjon Norge. Nå er han CEO i Tenk Digitalt AS, og ønsker også her å hjelpe gründere og små bedrifter.

«Alle snakker om hva vi skal leve av når olja tar slutt. Vi trenger gode idéer som vi kan leve av i fremtiden. Uansett hvilken forretningsidé du har må du tenke digitalt fra første stund og være god på nett.» mener Jan Sollid Storehaug. «For å lykkes med dette tilbyr Tenk Digitalt AS alt du trenger for raskt å etablere en tilstedeværelse på nett, inkludert domenenavn, webhotell og håndplukkede programmer.»

Selskapets enkle mål er rett og slett å gjøre det enkelt for deg som er kunde: Tenk Digitalt AS har fire enkle prinsipper:

  • Tjenestene skal være enkle å bruke
  • Tenk Digitalt AS skal forenkle ditt valg og tilbyr deg kun de produktene du har behov for
  • Tenk Digitalt AS gir deg utmerket og tilgjengelig support
  • Teknologi i verdensklasse

Vil du snakke med oss?

Trenger du hjelp med digital markedsføring? Kontakt oss i dag, og avtal et gratis, uforpliktende møte.

Mulighetene på nettet forandrer seg i en rasende fart. Det blir ofte sagt at verden har forandret seg mer de siste 50 år enn i hele menneskets historie. Mange mener at verden vil forandre seg enda mer de neste to årene. Vi har lest rapporter som med grundig analyse fastslår at så mange som 40 % av de 500 største bedriftene i USA vil være borte de neste 5 årene. Det mange ikke har tatt inn over seg, er at vi lever under den tredje industrielle revolusjonen. Det er bare det at den skjer ikke over 50 år – den skjer mens du leser denne artikkelen.

 

I Tenk Digitalt AS liker vi å illustrere dette med et stort tankskip med en erfaren kaptein og et kompetent mannskap som siger fremover. De både kan og gjør kursjusteringer underveis, mens kapteinen med stor irritasjon prøver å følge med på et titalls vannscootere som farer forbi i farvannet rundt skipet. «Ligg unna», roper han, «Jeg har forkjørsrett!»

Dette er de de nye gründerne – de digitale gründerne, enten de er en oppstart, eller en markedssjef i et stort eller lite firma.

De har forstått hva som skjer, og justerer kursen lynkjapt med en fart som ikke er mulig for et stort tankskip. De bryr seg fint lite om etablerte sannheter eller historikk. De skal opp og frem, fort og riktig.

Vi er midt oppe i en flodbølge av forandringer, utfordringer – men aller mest muligheter. De som ikke ser hva som er i ferd med å skje, og som møter på disse utfordringene, kommer garantert til å være blant taperne.

 

Tenk Digitalt AS er et selskap bygget på den nye tiden

Alle våre tjenester er utviklet digitalt og kjører i “skyen” hos Amazon – verdens største skyleverandør. Vi leverer våre tjenester på engelsk, norsk og tyrkisk – enn så lenge – og samarbeider med leverandører i mange land.

Hos Tenk Digitalt AS får du et nydelig designet nettsted satt opp med de verktøyene du trenger for å bli god på nett. Du bestemmer selv hvor mye du vil gjøre på egenhånd og hvor mye du vil overlate til Tenk Digitalt AS. Det tilbudet gjelder også deg som i dag har et nettsted laget på “gamlemåten”. Av Tenk Digitalt AS får du et nettsted som du og dine kollegaer kan gjøre fortløpende endringer – uten å måtte ringe en ekspert.

Du kan også overlate hele jobben til Tenk Digitalt AS -ring 23896811.

  • Vi vet mange har det fryktelig travelt og ikke ønsker å bruke tid på å skape eget nettsted. Er du blant disse? Da kan du trygt sette bort hele jobben til Tenk Digitalt AS.
  • Avhengig av ditt behov og dine ambisjoner kan du velge komplette pakkeløsninger fra Tenk Digitalt AS hvor vi tar oss av nesten alt. Du kan konsentrere deg om å skrive teksten du ønsker å presentere og velge ut de bildene du ønsker å bruke. Vi laster opp, tilpasser designet og hjelper deg med alle løpende oppdateringer.
  • Vi kan også hjelpe deg med bruk av sosiale medier og blogg om du ønsker at det skal være en del av ditt nettsted.
  • Du kan også sette opp en komplett nettbutikk med betalingsløsninger som gjør det enkelt for dine kunder å handle hos deg.
  • Vi tar oss av alle tekniske oppgaver og oppdateringer.
  • Ring oss på 23896811 eller send en mail til [email protected] med dine spørsmål om du foretrekker det.

Vil du snakke med oss?

Trenger du hjelp med digital markedsføring? Kontakt oss i dag, og avtal et gratis, uforpliktende møte.

Eksterne lenker

Pressemelding: SCREENSAILOR investerer i Tenk Digitalt AS

Mediegründer med oljemillioner på bok søker startups å satse penger på (Medier24)

Investor søkte gründere og fikk 40 svar på to dager (Medier24)

Ber rike oljefolk satse på gründere (NRK Rogaland)

Les mer om enerWE

Les mer om SCREENSAILOR AS

 

Andre artikler du bør lese:

Vil du leve gründerdrømmen slik som Anne Nygren?

5 steg for å validere din forretningsidé

10 sinnsvake oppstartsidéer som ble en suksess

10 ting du må beherske for å lykkes som gründer

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search

5 steg for å validere din forretningsidé9 ting vi kan alle lære av denne komikeren